Κως: Βγήκε να πουλήσει ναρκωτικά και τον έπιασαν

Κως: Βγήκε να πουλήσει ναρκωτικά και τον έπιασαν

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του όπου βρέθηκαν σχεδόν 100 γραμμάρια κάνναβης - Από Φλώρινα στη Θεσσαλονίκη για να πιάσουν τον προμηθευτή

PicsArt_03-04-09_28_24
Μόλις βγήκε από το σπίτι του στην Κω έπεσε πάνω σε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που διερευνούσαν υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ένας Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και πάνω του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 3,9 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του όπου βρέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβης βάρους 97 γραμμαρίων και κατασχέθηκαν. Ο δράστης παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Μετά το «βαποράκι» έπιασαν τον προμηθευτή

Ως την Θεσσαλονίκη έφτασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών από την Φλώρινα για να τσακώσουν έναν 27χρονο αλλοδαπό διακινητή ναρκωτικών και τον έπιασαν πάνω στο αλισβερίσι με έναν αγοραστή ο οποίος τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από έναν 25χρονο αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου κατασχέθηκαν 78,96 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 485 ευρώ. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Ελασσόνα: «Τον περιμέναμε» λένε οι επιστήμονες – Θα ακολουθήσουν πολλοί μετασεισμοί

Μαίνεται η κόντρα για τον Κουφοντίνα –Eλιγμός με τη νομική εκπροσώπηση και την αναζήτηση νομικής λύσης

Ξεκινά ο επανυπολογισμός και για τους παλαιούς συνταξιούχους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης