Για τους νέους περιορισμούς για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού μίλησε στον ΑΝΤ1 ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής, Αθανάσιος Σκουτέλης, ο οποίος ανέφερε ότι «δεν βλέπει έξυπνες λύσεις» και χαρακτήρισε «εντελώς ατελέσφορα»τα νέα μέτρα, αφού σύμφωνα με την άποψή του «δεν χτυπούν το πρόβλημα εκεί που είναι».
«Δεν είναι σοβαρά πράγματα την ώρα που έχουμε 2000 κρούσματα, ανθρώπους να πεθαίνουν και το Σύστημα Υγείας να πιέζεται τόσο», είπε, τονίζοντας πως «το πρόβλημα είναι αλλού, είναι στην ενδοπαρεϊκή και όχι στην ενδοοικογενειακή συναναστροφή», διευκρινίζοντας ότι όταν λέει ενδοπαρεϊκή μετάδοση, δεν εννοεί τους νέους, αλλά τους ηλικιωμένους που συγκεντρώνονται και μεταδίδουν τον ιό ο ένας στον άλλον.
Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι «το πιο σημαντικό είναι η αποσυμφόρηση του συστήματος».
Ερωτηθείς πάντως σχετικά έκρινε πως τα κρούσματα δεν θα αυξηθούν πολύ, αφού όπως είπε «θα γίνει προσπάθεια να εφαρμοστούν τα μέτρα» από πλευράς της Πολιτείας.
«Μην ξεχνάμε τι γίνεται στα ΜΜΜ και μην κάνουμε αποδιοπομπαίο τράγο τις μεταλλάξεις», είπε και κατέληξε στο ότι, «δεν μπορούμε να πάμε έτσι, ο κόσμος έχει αγανακτήσει, ίσως θέλει σκληρά μέτρα για να τελειώνουμε».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.