Lamanif: Η αφέντρα, τα δεκάδες βίντεο στο κινητό και τι ετοιμάζεται να καταθέσει

Lamanif: Η αφέντρα, τα δεκάδες βίντεο στο κινητό και τι ετοιμάζεται να καταθέσει

Θα αρνηθεί τις κατηγορίες - Η σχέση της με αντίπαλο τράπερ - Τι λέει ο δικηγόρος της στο protothema.gr

g
Τα 40 βίντεο στο κινητό της εκρηκτικής ξανθιάς Θεσσαλονικιάς, η σχέση της μιας εβδομάδας με τον Lamanif και ο ρόλος του αντιπάλου τράπερ του 24χρονου, στη διακίνηση του ροζ βίντεο, συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ των ερευνών της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην υπόθεση της τριήμερης εξαφάνισης του Λάμπρου Μανιφάβα.

Η ιστορία, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεδιπλωθεί καθώς η 30χρονη γυναίκα που ο μουσικός έχει κατονομάσει ως «αφέντρα» και συνελήφθη για μικροποσότητα κοκαΐνης, θα κληθεί να δώσει κατάθεση και να απαντήσει σε όλα όσα της προσάπτει ο Lamanif στις 13 σελίδες της μήνυσης που κατέθεσε την Παρασκευή στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Ότι είναι δηλαδή μέλος μιας ομάδας, που τον εκβίαζε απαιτώντας χιλιάδες ευρώ για να μην ανεβάσει στο ίντερνετ ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Από το περιβάλλον της 30χρονης η οποία έχει αφεθεί ελεύθερη και επέστρεψε στο σπίτι της, οι πληροφορίες λένε ότι θα αρνηθεί τα πάντα. Θα υποστηρίξει ότι είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που σπούδασε σε ιδιωτική σχολή και από μικρή ηλικία δούλευε στον ιδιωτικό τομέα. Από διαγνωστικά κέντρα μέχρι υποδοχή σε νυχτερινά καταστήματα. Εκεί, φέρεται να γνώρισε τον περασμένο Φεβρουάριο τον Lamanif και είχαν μια σύντομη σχέση της μιας εβδομάδας.

Η ίδια λέει ότι τον απομάκρυνε όταν κατάλαβε τις προτιμήσεις του, ενώ το μόνο λάθος που παραδέχεται ότι έκανε είναι ότι έστειλε το ροζ βίντεο των 25 δευτερολέπτων σε ένα φίλο της ο οποίος είναι τράπερ και αντίπαλος του 24χρονου στον σκοτεινό χώρο της συγκεκριμένης μουσικής. Στο κινητό της, το οποίο παρέδωσε τους αστυνομικούς υπάρχουν άλλα περίπου 40 βίντεο με τον Lamanif είτε σε ερωτικές στιγμές είτε σε άλλες συναναστροφές τους.

Ο δικηγόρος της κ. Μιχαήλ Βέρρος μιλώντας στο protothema.gr τονίζει πως θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον του Lamanif επισημαίνοντας ότι «η υπόθεση εκβιασμού και περί κυκλωμάτων με αφέντες και αφέντρες είναι ψευδή γεγονότα και φανταστικά περιστατικά τα οποία ο ράπερ κατέθεσε στην Αστυνομία για λόγους δημοσιότητας».
dikigoros-verros-45
Κλείσιμο
Ειδήσεις σήμερα

Κύπρος: Η Ιερά Σύνοδος ζητάει να ακυρωθεί το τραγούδι... του διαβόλου για την Eurovision

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με γκαζάκια σε σπίτι πρώην δικαστικού

ΗΠΑ: Δασμοί σε εισαγόμενα φύλλα αλουμινίου από 18 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης