Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης - Βρέθηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης - Βρέθηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Παράνομο καζίνο εν μέσω καραντίνας στην Κυψέλη - Παρά τις κάμερες και την... επιφυλακή δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την ΕΛ.ΑΣ.

Themis-Adamantidis-65
Η είδηση που κυκλοφόρησε το Σάββατο και αφορούσε σε συλλήψεις εμπλεκομένων σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη θα ήταν άλλη μία σχετική με την παραβίαση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, εάν δεν εμπλεκόταν, όπως γράφτηκε, ένας πασίγνωστος τραγουδιστής.

Ανάμεσα, λοιπόν, στα 18 άτομα που βρέθηκαν σε σπίτι στην Κυψέλη να έχουν στήσει λέσχη στην οποία έπαιζαν τυχερά παιχνίδια, έχοντας παραβιάσει τα μέτρα του lockdown, ήταν και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Η Αστυνομία βρέθηκε στο σημείο, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, μετά από σχετική πληροφορία που είχε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης. Εντός της μονοκατοικίας βρίσκονταν 17 άτομα τα οποία έπαιζαν τα τυχερά παιχνίδια και ο ιδιοκτήτης της παράνομης λέσχης.

Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να λάβουν μέτρα «προστασίας» αφού περιμετρικά του οικήματος υπήρχαν κάμερες ασφαλείας καθώς και... επιφυλακή προκειμένου να προειδοποιήσει σε περίπτωση εφόδου, κάτι που όπως φάνηκε δεν απέδωσε.

Σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη και των υπόλοιπων 17 σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του υπεύθυνου του καταστήματος και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση και η ΕΛ.ΑΣ..

Η ανακοίνωση:

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 26-2-2021 στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης, (18) άτομα εντός καταστήματος που διεξάγονταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του υπεύθυνου του καταστήματος και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου στο κατάστημα, βρέθηκαν:

(17) ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού "φρουτάκια"
(4) ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού "ρουλέτα"
(5) παιγνιομηχανήματα με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού "φρουτάκια"
ηλεκτρονικός υπολογιστής " server"
Επιπλέον τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, ήταν εγκατεστημένες (5) κάμερες επιτήρησης χώρων, η εικόνα των οποίων μεταδίδονταν σε οθόνη έτερου ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Κατασχέθηκαν (23) σκληροί δίσκοι των ανωτέρω υπολογιστών και (5) κάμερες επιτήρησης χώρων.

Επιπρόσθετα, σε άπαντες επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων διασποράς του κορωνοϊού.


Δείτε βίντεο: Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης - Βρέθηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη
Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης - Βρέθηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Έστησαν ενέδρα σε περιπολικό στην Ούλοφ Πάλμε - Έριξαν μολότοφ

Τι ισχύει για μετακινήσεις εργαζομένων, αναστολές και αποζημιώσεις τον Μάρτιο

Lockdown: Πιθανή παράταση έως τις 15 Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης