«Έσπασε» ο Χαρδαλιάς: «Έναν χρόνο μετά, δίνουμε μάχες για την υπέρτατη νίκη»
«Σας ευχαριστούμε για την κούραση που αντέχετε, για την μάσκα που δεν ξεχνάτε, για την φορά που είπατε όχι ενώ τόση ανάγκη είχατε να πείτε δεν πειράζει», δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
Με τρεμάμενη φωνή, εμφανώς συγκινημένος, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε στην τιτάνια προσπάθεια, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος στην Ελλάδα.
«Ένα χρόνο μετά έχοντας κοπιάσει και παλέψει με κάτι πρωτόγνωρο συνεχίζουμε να δίνουμε καθημερινά μικρές και μεγάλες μάχες», είπε μεταξύ άλλων. Και συνέχισε: «Μας έχει στερήσει πολλά. Τα μικρά και μεγάλα πράγματα που κάνουν τη ζωή μας χαρούμενη. Ένα χρόνο μετά έχοντας κοπιάσει και παλέψει δίνουμε μία σειρά από μάχες για να φτάσουμε σιγά σιγά στην υπέρτατη νίκη. Σας ευχαριστούμε για την κούραση που αντέχετε, για την μάσκα που δεν ξεχνάτε, για την φορά που είπατε όχι ενώ τόση ανάγκη είχατε να πείτε δεν πειράζει. Συνεχίζουμε και να είστε σίγουροι θα νικήσουμε».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.