Τρία μέτρα απαιτούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού σε αυτή τη φάση, είπε στον ΘΕΜΑ 104,6, ο Άλκης Βατόπουλος καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Υπουργείου Υγείας. «Οι εμβολιασμοί, η τήρηση των μέτρων και η ιχνηλάτηση» είναι αυτά τα μέτρα, κατά τον καθηγητή, ο οποίος προειδοποίησε ότι «ο κορωνοϊός είναι εδώ και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεφύγει, αν και υπάρχει μία τάση ελέγχου».
Ειδικά για το testing και την ιχνηλάτηση είπε ότι έχει πετύχει σε κράτη της Άπω Ανατολής κυρίως και όχι την Ευρώπη, αλλά από εκεί και μετά είναι ένα όπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Ο κ. Βατόπουλος είπε ότι είναι μία δύσκολη εξίσωση το άνοιγμα της οικονομίας. «Το βέβαιο είναι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ρευστή, αλλά από την άλλη υπάρχουν και τα συσσωρευμένα προβλήματα στην κοινωνία. Είναι απολύτως κατανοητό και σεβαστό ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να δουλέψουν, να κινηθούν, οι αντοχές αρχίζουν και εξαντλούνται, είναι μία δύσκολη κατάσταση» σημείωσε.
Αναφερόμενος στον εμβολιασμό είπε ότι αυτός θα διαρκέσει μήνες και πρέπει να πειστούν και να πιεστούν παγκοσμίως οι εταιρίες να έχουν μεγαλύτερη παραγωγή εμβολίων.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.