Επίθεση με μολότοφ, πέτρες και μπογιές στο Action 24

Επίθεση με μολότοφ, πέτρες και μπογιές στο Action 24

Άγνωστοι έκαναν επιδρομή στον τηλεοπτικό σταθμό - Πέταξαν τρικάκια με συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα - Δείτε φωτογραφίες

action1
Επίθεση με μολότοφ και πέτρες έκαναν άγνωστοι λίγα λεπτά πριν από τις 8.30 στον τηλεοπτικό σταθμό  Action 24.  Παράλληλα πέταξαν μπογιές στην είσοδο του καναλιού και τρικάκια με συνθήματα για τον  Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Η επίθεση εκδηλώθηκε στο χώρο που συνήθως βρίσκονται οι υπάλληλοι ασφαλείας του σταθμού. Κανείς δεν τραυματίσθηκε. Οι άγνωστοι δράστες έσπευσαν άμεσα να απομακρυνθούν. Το κανάλι εξέπεμπε ζωντανό ειδησεογραφικό πρόγραμμα την ώρα της επίθεσης, το οποίο δεν διακόπηκε. Ο πρόεδρος του σταθμού κ.Διονύσης Παναγιωτάκης είπε ότι είχαν διατυπωθεί τηλεφωνικά απειλές, ενώ σημείωσε ότι στο κανάλι φιλοξενούνται όλες οι απόψεις, πράγμα που θα συνεχίσει να γίνεται. Σημειώνεται ότι τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού βρίσκονται στην περιοχή της Γκράβας. 
trik__6_
trik__7_
trik__8_
trik__9_
trik__10_
trik__2_
trik__3_
trik__4_
trik__5_
action1

Ταραντίλης: Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν

«Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της δημοκρατίας. Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημ. Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

«Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη» προσθέτει.

Δένδιας: Μία ακόμα επίθεση κατά της ελευθερίας του Τύπου

"Η επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού Action24 είναι μία ακόμα επίθεση κατά της ελευθερίας του Τύπου, αλλά και μία ακόμα αποτυχημένη απόπειρα τρομοκράτησης" έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.



Βαρβιτσιώτης: Η επίθεση στο Action24 δεν μπορεί ούτε να φοβίσει ούτε να φιμώσει την ενημέρωση

Κλείσιμο
Η βία δεν θα περάσει, τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Η επίθεση στο Action24 δεν μπορεί ούτε να φοβίσει ούτε να φιμώσει την ενημέρωση» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο κ. Βαρβιτσιώτης.



Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ:  Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας


«Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας απο τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη. Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται», τονίζει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

ΣΥΡΙΖΑ: Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση

Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και προσθέτει: «Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στους εργαζόμενους του καναλιού».

Χρηστίδης: Η επίθεση εναντίον του Αction24 είναι απολύτως καταδικαστέα

«Η επίθεση εναντίον του Αction24 είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, για την επίθεση στο Action24.

Λοβέρδος: Η Δημοκρατία δεν υποχωρεί στη βία και την τρομοκρατία

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ανάρτησή του στο Twitter σημείωσε:

«Επίθεση απόψε στο Action24.  Επίθεση στην Ελευθεροτυπία.  Επίθεση στη Δημοκρατία. Απόλυτη καταδίκη. Η Δημοκρατία δεν υποχωρεί στη βία και την τρομοκρατία»
Ειδήσεις σήμερα

Εθνικό Θέατρο: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είχε καμία εμπλοκή σε πρόγραμμα προς Έλληνες ή πρόσφυγες ανήλικους» 

Δικαστικό «ράπισμα» στον Τραμπ: Στον εισαγγελέα τα στοιχεία για τις επιστροφές φόρου που έλαβε 

Προκλητικός ο Ερντογάν: Κάποτε θέλησαν να μας αιχμαλωτίσουν στην Ανατολία - Απογοητεύτηκαν στον κόλπο της Σμύρνης 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης