Μεσολόγγι: Ενέδρα με πυροβολισμούς για μια πινακίδα που έγινε λάφυρο!

Μεσολόγγι: Ενέδρα με πυροβολισμούς για μια πινακίδα που έγινε λάφυρο!

Τα επεισόδια με πρωταγωνιστές οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού κατέληξαν στον τραυματισμό ενός νεαρού από πυροβολισμό που δέχθηκε με αεροβόλο

astynomia_peripoliko
«Μπαρούτι» μυρίζει η ατμόσφαιρα στο Μεσολόγγι μετά τα δυο επεισόδια με πρωταγωνιστές οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, που ξεκίνησαν από την κλοπή μιας πινακίδας και κατέληξαν στον τραυματισμό ενός νεαρού από πυροβολισμό που δέχθηκε με αεροβόλο!

Αρχικά, δυο οπαδοί του Ολυμπιακού φέρονται να ξήλωσαν μια πινακίδα από τον σύνδεσμο φιλάθλων της ΑΕΚ και να την πήραν ως... λάφυρο! Τα ξημερώματα της Κυριακής, αστυνομικοί της μικτής περιπολίας του τοπικού τμήματος και της Τροχαίας εντόπισαν τον έναν από τους δράστες, έναν 36χρονο που συνελήφθη έχοντας μαζί του την επίμαχη πινακίδα, η οποία αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο του συνδέσμου. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ένας 33χρονος φίλαθλος του Ολυμπιακού κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα στο Instagram από έναν 28χρονο οπαδό της ΑΕΚ και έδωσαν ραντεβού στη Γέφυρα Ευηνοχωρίου για να λύσουν τις διαφορές τους. Όμως, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 28χρονος πήρε μαζί του αδελφό του, έναν άλλο νεαρό αλβανικής καταγωγής και έναν άγνωστο που τον πυροβόλησαν στην πλάτη και το πόδι με αεροβόλο και επιχείρησαν να τον παρασύρουν με το όχημα στο οποίο επέβαιναν!

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου με ελαφρά τραύματα, ενώ οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των τριών νεαρών που κατήγγειλε και τους αναζητούν, με κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.


Ειδήσεις σήμερα:

«Έτσι με αποπλάνησε ο Γούντι Άλεν όταν ήμουν 16 και εκείνος... 41»

Λαμία: Θρίλερ με 26χρονο που τον έριξαν σε ρεματιά μετά από καβγά

ΗΠΑ: Επίσπευση των ελέγχων στα Boeing 777 μετά την... προσγείωση κινητήρα στο Ντένβερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης