Για έκτη μέρα χωρίς ρεύμα ο Διόνυσος - Δραματική έκκληση του δημάρχου: «Έλεος!»

Για έκτη μέρα χωρίς ρεύμα ο Διόνυσος - Δραματική έκκληση του δημάρχου: «Έλεος!»

«Απευθύνω έκκληση προς όλες τις αρμόδιες Αρχές να παρέμβουν άμεσα και να συμβάλλουν στην άμεση επίλυση μιας κατάστασης που έχει φτάσει τους δημότες της περιοχής μας στα όρια τους!» τόνισε στο protothema.gr ο Γιάννης Καλαφατέλης

dionysos
Σε απόγνωση βρίσκονται αρκετοί κάτοικοι στον Δήμο Διονύσου καθώς μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδεια» και για 6η συνεχόμενη μέρα αρκετές δημοτικές ενότητες και γύρω περιοχές συνεχίζουν να παραμένουν χωρίς ρεύμα παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες που καταβάλουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για επαναηλεκτροδότηση.

«Φανταστείτε να έχετε ηλικιωμένους ανθρώπους για έξι ολόκληρες μέρες χωρίς ρεύμα, εσείς τι κάνατε;» διερωτάται ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης. «Είμαστε σε απόγνωση, ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους, σαφείς απαντήσεις για πότε θα επιστρέψει το ρεύμα δεν παίρνουμε, με λίγα λόγια μας κοροϊδεύουν» προσθέτει.

Και συνεχίζει: «Δεν μπορούν να μας πουν πότε θα λυθεί το πρόβλημα και εμείς δεν ξέρουμε αν πρέπει να πάρουμε τον κόσμο από τα σπίτια του και να του βρούμε κατάλυμα σε ξενοδοχεία της Αθήνας. Απευθύνω έκκληση προς όλες τις αρμόδιες Αρχές να παρέμβουν άμεσα και να συμβάλλουν στην άμεση επίλυση μιας κατάστασης που έχει φτάσει τους δημότες της περιοχής μας στα όρια τους!».

Ειδήσεις σήμερα: 

Κακοκαιρία: Πρόσθετες ελαφρύνσεις από τη ΔΕΗ για τους πληγέντες πελάτες της

Στο «κατώφλι» τα νέα αναδρομικά για 600 συνταξιούχους του δημοσίου- Αλλοι 200.000 περιμένουν στην ουρά

Εντείνεται η πίεση στο ΕΣΥ από την αύξηση των ασθενών με covid-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης