Κακοκαιρία «Μήδεια»: Αποκλεισμένοι χωρίς ρεύμα και νερό για 48 ώρες στην Εκάλη – Δείτε βίντεο

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Αποκλεισμένοι χωρίς ρεύμα και νερό για 48 ώρες στην Εκάλη – Δείτε βίντεο

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο - Η πτώση δέντρων έχει προκαλέσει μεγάλες ζημιές - «Θα περίμενε κανείς ότι τουλάχιστον θα έστελναν εκχιονιστικά για να μας απεγκλωβίσουν» λέει στο protothema.gr κάτοικος Εκάλης

ekali_xioni3
Σε δυσχερή θέση έχουν βρεθεί κάτοικοι της Εκάλης, που λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια», δεν έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Μια μητέρα δυο μικρών παιδιών, τις τελευταίες 48 ώρες προσπαθεί να βρει τρόπο να απεγκλωβιστεί μαζί με την οικογένεια της από την κατοικία της που βρίσκεται μεταξύ των οδών Λόφου και Πεντέλης.

Μοναδικός τρόπος για να κρατηθούν ζεστοί είναι το τζάκι, που καίει ασταμάτητα. Ωστόσο η θερμοκρασία στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού δεν υπερβαίνει ούτε τους 10 βαθμούς. Μάλιστα επί 24 ώρες δεν είχαν ούτε νερό με αποτέλεσμα οι συνθήκες διαβίωσης να ήταν ακόμη χειρότερες. Τα τηλέφωνα είχαν νεκρώσει και η μοναδική επαφή με τον έξω κόσμο γινόταν μέσω των κινητών τηλεφώνων, τα οποία ήταν αναγκασμένοι να φορτίζουν μέσα στα αυτοκίνητα τους.

Εφιάλτης δίχως τέλος στην Εκάλη: Αποκλεισμένοι επί 48ωρο χωρίς ρεύμα και νερό


Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και στο βίντεο που έστειλε, η πτώση των δέντρων έχει προκαλέσει μεγάλες ζημιές στους μετασχηματιστές και στα καλώδια της ΔΕΗ καθώς και στα σταθμευμένα οχήματα.

«Δυστυχώς η δημοτική Αρχή βρέθηκε απροετοίμαστη ενώ γνώριζε ότι έρχεται μεγάλη κακοκαιρία με ισχυρές χιονοπτώσεις» προσθέτει. Και συμπληρώνει: «Θα περίμενε κανείς ότι τουλάχιστον θα έστελναν εκχιονιστικά για να μας απεγκλωβίσουν όμως ούτε αυτό συνέβη!»

ekali_xioni
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης