Στις ζημιές που αφήνει πίσω της η «Μήδεια» προστίθεται και η κατάρρευση του στέγαστρου ενός βενζινάδικου! Αυτό συνέβη στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο. Η οροφή δεν κατάφερε να συγκρατήσει το βάρος του χιονιού, με αποτέλεσμα να «βουλιάξει» και να διαλύσει ό,τι άλλο βρισκόταν από κάτω.
Δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός, αφού εκείνη την ώρα το βενζινάδικο ήταν κλειστό, η ζημιά ωστόσο που προκλήθηκε ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του UpStories:
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.