Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σταθμευμένο φορτηγάκι και γκαζάκι στην είσοδο τράπεζας τα ξημερώματα
Ο μηχανισμός που τοποθετήθηκε στην τράπεζα δεν εξερράγη
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ολυμπιάδος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από τη φωτιά, η οποία σβήστηκε από την Πυροσβεστική, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα. Οι Αρχές εξετάζουν την εκδοχή να επρόκειτο για εμπρησμό.
Στο μεταξύ, αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με γκαζάκι τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο υποκαταστήματος τράπεζας επί της οδού Παπάφη, στην Τούμπα. Ο μηχανισμός δεν εξερράγη, ενώ εντοπίστηκε το πρωί από τους υπεύθυνους της τράπεζας που ειδοποίησαν την αστυνομία.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.