Κακοκαιρία «Μήδεια»: Σάρωσε την Εύβοια - Αποκλεισμένα χωριά και σπίτια χωρίς ρεύμα

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Σάρωσε την Εύβοια - Αποκλεισμένα χωριά και σπίτια χωρίς ρεύμα

Οι δύο εκ των τριών θανάτων από την κακοκαιρία σημειώθηκαν στην Εύβοια

kerasia__2_
Σοβαρά είναι τα προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας λόγω του περάσματος της «Μήδειας» που σάρωσε τα πάντα με αποτέλεσμα να αποκλειστούν πολλά χωριά και δεκάδες σπίτια να μείνουν χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Κερασιά όπου ζουν 220 άτομα (ανάμεσα τους και 20 παιδιά) εδώ και τρεις μέρες δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση ενώ σοβαρά είναι τα προβλήματα και με το νερό. Το χιόνι ξεπέρασε σε πολλά σημεία ακόμη και το ένα μετρο. «Δεν πάει άλλο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν έχουμε ρεύμα δεν έχουμε νερο. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα», μας είπε χαρακτηριστικά κάτοικος του χωριού. Αντίστοιχα πρόβληματα παρατηρούνται στην Μουρτια και στο Μαντούδι.

Συνολικά δυο άτομα έχασαν τη ζωή τους στην Εύβοια. Ένας 73χρονος, από τη  Μουρτια Ελυμνίων ο οποίος υποστηριζόταν από μπουκάλα οξυγόνου, αλλά λόγω της διακοπής του ρεύματος, το μηχάνημα σταμάτησε να λειτουργεί και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του και ένας 80χρονος από το Μαντούδι.

Πολλά είναι τα ζητήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες και στην Στενή αλλά και στα γύρω χωριά. Τα εκχιονιστικά καθόλη τη διάρκεια της νύχτας έριχναν αλατι και έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μείνουν ανοιχτές οι κεντρικές οδικές αρτηρίες.
IMG_2612
IMG_2613

kerasia__1_
kerasia__3_
kerasia__4_




Ειδήσεις σήμερα: 

Καζάνι που βράζει το θέατρο: Έρχονται νέες καταγγελίες

Τι ισχύει προς το παρόν για τη διπλή μάσκα και τι αναμένεται να αλλάξει ως το τέλος της εβδομάδας

Ναύπακτος: Σεισμός 4,9 Ρίχτερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης