Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τις 15.30 της Δευτέρας στην περιοχή του Μουζουρά, στο Ακρωτήρι Χανίων.
Δυο οχήματα, κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία Χανίων, συγκρούστηκαν με σφοδρότητα μεταξύ τους, ενώ από τη σύγκρουση παραμορφώθηκαν τελείως οι λαμαρίνες, ειδικά στο ένα από τα δυο αυτοκίνητα.
Παρ' όλα αυτά, από τα συντρίμμια των οχημάτων οι επιβαίνοντες βγήκαν σώοι και χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, σύμφωνα με πληροφορίες.
Με λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας, η προστασία του σπιτιού γίνεται πιο ευέλικτη, πιο ολοκληρωμένη και πιο απλή με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.