Ηράκλειο: Εμπρησμός σε μάντρα κατέστρεψε 16 ενοικιαζόμενα οχήματα

Ηράκλειο: Εμπρησμός σε μάντρα κατέστρεψε 16 ενοικιαζόμενα οχήματα

Οι έρευνες της αστυνομίας κάνουν λόγο για εμπρησμό - Με έξι γκαζάκια και εύφλεκτο υλικό κατέστρεψαν όχημα της Πολιτικής Προστασίας

car-em
Στο ενδεχόμενο του εμπρησμού στρέφονται οι έρευνες του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής και την Ασφάλειας Ηρακλείου για την αιτία της πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε μια μάντρα ενοικιαζομένων οχημάτων στην Αλικαρνασσό προκαλώντας τεράστιες ζημιές.

Η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα με δυο οχήματα και επτά άνδρες, οι οποίοι έσβησαν την φωτιά που τύλιξε τον χώρο που βρίσκεται κοντά στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και σε αυτόν ήταν σταθμευμένα δεκάδες ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Ωστόσο, 12 αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς και σε άλλα τέσσερα προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Εμπρησμός σε αυτοκίνητο της Πολιτικής Προστασίας στις Σέρρες

Στις 5.30΄ τα ξημερώματα της Παρασκευής, τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες ένα σταθμευμένο όχημα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας, κάτω από το οποίο άγνωστοι είχαν τοποθετήσει εμπρηστικό μηχανισμό από έξι γκαζάκια και εύφλεκτο υλικό. Η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα, όμως το όχημα υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές. Έρευνες για τον εμπρησμό διενεργούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος.

Ειδήσεις σήμερα

Ανησυχία για αύξηση σε εισαγωγές και διασωληνωμένους - «Βράζει» η Αττική

Πενθήμερο lockdown στη Μελβούρνη - Εντοπίστηκε εστία του βρετανικού μεταλλαγμένου στελέχους

Βρέθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο ράπερ Lamanif
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης