Κρήτη: Άγρια συμπλοκή στις φυλακές Αλικαρνασσού - Τραυματίας ένας κρατούμενος
Οι λόγοι του καυγά μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν αδιευκρίνιστοι
Συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στις φυλακές Αλικαρνασσού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας Έλληνας κρατούμενος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με χτυπήματα σε όλο του το σώμα.
Στο επεισόδιο ενεπλάκη ένας ομογενής από τη Ρωσία, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια, για ανθρωποκτονία και ένας Έλληνας ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 20 ετών για μεταφορά μεταναστών.
Οι πληροφορίες του Creta24 αναφέρουν ότι το περαστικό συνέβη μέσα στο κελί του Έλληνα, το οποίο επισκέφθηκε ο ομογενής κρατούμενος. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για προπηλακισμό των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Οι λόγοι του καυγά μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν αδιευκρίνιστοι.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.