Μετά την ανάρτηση του αρχηγού του Ρουβίκωνα, Γιώργου Καλαϊτζίδη, κατά του σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη, που ανέφερε ότι «επειδή έχει άκρες, βάζει κόσμο να παίρνει τηλέφωνα και να απειλεί κόσμο να μην κινηθούν νομικά εναντίον του», μέλη της αναρχικής γέμισαν το κέντρο της Αθήνας με αφίσες, στις οποίες απεικονίζεται ο προσφάτως παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα τον αποκαλούν «σίχαμα», προειδοποιώντας τον πως «θα πληρώσει για όλα».
Σχολιάζοντας τις αφίσες, ο δικηγόρος Νίκος Γεωργουλέας, που εκπροσωπεί τον Δημήτρη Λιγνάδη, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Open: «Δεν τις έχω δει τις αφίσες, αλλά με ενημέρωσαν. Είναι απότοκο του κλίματος από ανώνυμες και στοχευμένες καταγγελίες».
Επανέλαβε επίσης τις χθεσινές του δηλώσεις ότι δεν έχει φτάσει σε αυτούς επίσημη καταγγελία ή μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, στο πλαίσιο της έντονης φημολογίας των τελευταίων ημερών που οδήγησε και στηνπαραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events