Ακόμη δύο ηλικιακές ομάδες εντάσσονται - σήμερα και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου - στον σχεδιασμό της επιχείρησης «Ελευθερία».
Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα θα αρχίσουν να «φεύγουν» τα sms των ραντεβού για εμβολιασμό στους εγγεγραμμένους στην άυλη συνταγογράφηση ηλικίας 60-64 ετών, για τους οποίους ανοίγει η σχετική πλατφόρμα. Οι εμβολιασμοί της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας με το εμβόλιο της Astra Zeneca, θα αρχίσουν από τις 15 Φεβρουαρίου.
Αυτό το σύστημα εμβολιασμού θα «τρέξει» παράλληλα με το βασικό σύστημα εμβολιασμού,στο οποίο εμβολιάζονται αυτή τη στιγμή οι πολίτες ηλικίας 80-84 ετών.
Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, ανοίγει η διαδικασία των ραντεβού για την επόμενη ηλικιακή ομάδα, αυτή των πολιτών 75-79 ετών.
Υπογραμμίζεται ότι μέχρι αυτή την ώρα έχουν διενεργηθεί 446.780 εμβολιασμοί πρώτης και δεύτερης δόσης, ποσοστό που αντιστοιχεί σε εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού κατά 4,46%.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ