Πολεμική Αεροπορία: Δύο γυναίκες ανάμεσα στους νέους ιπτάμενους

Πολεμική Αεροπορία: Δύο γυναίκες ανάμεσα στους νέους ιπτάμενους

Η τελετή πέρατος πτητικής εκπαίδευσης της 92η σειράς Ιπτάμενων, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου παρουσία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

aeroporia
Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε η τελετή πέρατος της πτητικής εκπαίδευσης των Ανθυποσμηναγών της 92ης Σειράς Ιπταμένων, στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος, στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ απένειμε στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Στέφανο Πατσίκα, αρχαιότερο Έλληνα Ανθυποσμηναγό της 92ης Σειράς και στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Βασίλειο Μόσχο, πρωτεύσαντα στην πτητική εκπαίδευση, τους επαίνους και τα βραβεία για την αποφοίτησή τους, ενώ στην ομιλία του προς τους αποφοιτήσαντες, τους συνεχάρη για την επιτυχή ολοκλήρωση της πτητικής τους εκπαίδευσης και τους ζήτησε να είναι άριστοι επαγγελματίες δίνοντας έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση, στην τυποποίηση, στην πειθαρχεία και στην ασφάλεια.

Μεταξύ των απόφοιτων βρίσκονταν και δύο γυναίκες. Να σημειωθεί πως η Πολεμική Αεροπορία διαθέτει ήδη εδώ και χρόνια στις τάξεις της ιπτάμενες γυναίκες. Πρόκεται για γυναίκες που πετούν με μαχητικά F-4 και Mirage 2000. Παράλληλα οι γυναίκες ιπτάμενες πετούν με ελικόπτερα Super Puma και με C-27-J.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή αποφοίτησης:
aeroporia5
aeroporia6

aeroporia1
aeroporia2
aeroporia3
aeroporia4
Κλείσιμο
Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας μετά την σύσκεψη με Μητσοτάκη για lockdown στην Αττική: Σήμερα οι αποφάσεις

Μυστήριο με εξαφάνιση γιατρού στην Κόρινθο - Τι λένε οι συνάδελφοί του

Ηλιάνα Αραβή: Η καταγγελία της στο Σωματείο Ηθοποιών κατά του Παύλου Χαϊκάλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης