Δικογραφία για «κορωνοπάρτι» στη Θεσσαλονίκη: «Ακούσαμε δυνατή μουσική και είδαμε 14 άτομα μέσα»

Δικογραφία για «κορωνοπάρτι» στη Θεσσαλονίκη: «Ακούσαμε δυνατή μουσική και είδαμε 14 άτομα μέσα»

Ο διοργανωτής δηλώνει πως είχε προσκαλέσει πολύ λιγότερους από αυτούς που τελικά προσήλθαν στο πάρτι για τα γενέθλια της αρραβωνιαστικιάς του

koronoparty-54
Άγνωστες λεπτομέρειες από τη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί για το μεγάλο «κορωνοπάρτι» που έγινε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr.

Όλα έγιναν στις 30 Ιανουαρίου όταν ιδιοκτήτης επιχείρησης στον Εύοσμο αποφάσισε να στήσει... γλέντι μαζί με φίλους τους για τα γενέθλια της αρραβωνιαστικιάς του.

Είναι χαρακτηριστική η κατάθεση αστυνομικού ο οποίος περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη και πως προχώρησε μαζί με τους συναδέλφους του στη σύλληψη του ιδιοκτήτη της επιχείρησης. «Γύρω στις 1:45 μαζί με συναδέλφους μου μεταβήκαμε στη συμβολή των οδών... στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης για διατάραξη κοινής ησυχίας και πιθανή διενέργεια κοινωνικής εκδήλωσης (πάρτι), η οποία γίνεται σε χώρο επιχείρησης, πες τη σχετική απαγόρευση. Όταν φτάσαμε κοντά διαπιστώσαμε πως Ακουγόταν δυνατά η μουσική», κατέθεσε αστυνομικός για το συμβάν και συνέχισε: «Διαπιστώσαμε μαζί με τους συναδέλφους μου πως μέσα στο πάρτι ήταν 14 άτομα και τους ζητήσαμε να βγουν όλοι έξω ένας ένας όπως και έκαναν οικειοθελώς. Τους βεβαιώσαμε πρόστιμα ενώ συλλάβαμε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης».

unnamed
Ο δικηγορος Θοδωρής Καραγιάννης

Αναφορικά με τον συλληφθέντα εκείνος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως: «Είμαι ιδιοκτήτης της επιχείρησης και η αρραβωνιαστικιά μου είχε γενέθλια. Απερίσκεπτα αποφασίσαμε να συγκεντρωθούμε και να ψήσουμε στις εγκαταστάσεις της επιχείρηση, καλώντας λίγους φίλους μας. Δεν ήταν στόχος μας να μαζευτούμε τόσα άτομα αυτό έγινε χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε. Δεν θέλαμε να ενοχλήσουμε κανέναν, ζήτω συγγνώμη». Στον συλληφθέντα επιβλήθηκε πρόστιμο των 5.000 ευρώ.

«Ο εντολέας μας δεν είχε γνώση του γεγονότος καθώς βρέθηκαν στο σημείο ελάχιστοι φίλοι του μετά από ξαφνική έκπληξη χωρίς τη γνώση αυτού για να του ευχηθούν για να του ευχηθούν για τον αρραβώνα και τα γενέθλια της συντρόφου του. Είναι άνθρωπος ο οποίος έχει δική του εταιρεία, εργάζεται καθημερινά και τηρεί τα μέτρα με κάθε ευλάβεια. Πολλές φορές η αστυνομία στον δύσκολο ρόλο που καλείται να ανταποκριθεί δεν μπορεί να αξιολογήσει τον πραγματικά υπεύθυνο στην αυτόφωρη διαδικασία και οδηγούνται λάθος άνθρωποι στο ακροατήριο», δήλωσαν στο protothema.gr oι δικηγόροι του Θοδωρής Καραγιάννης και Γιώργος Σιούτας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέα μέτρα λόγω της διασποράς στην Αττική - Πάμε για πιο σκληρό lockdown

Κορωνοϊός: «Πιέζεται» το ΕΣΥ - 473 ασθενείς εισήχθησαν στα νοσοκομεία της Αττικής μέσα σε 4 μέρες

Σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο: Στα χέρια του εισαγγελέα η πρώτη μήνυση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης