Τι και αν η Πάτρα είναι στα «κόκκινα» και τα κρούσματα κορωνοϊού ανησυχούν τις υγειονομικές αρχές; Κάποιοι ήθελαν την Κυριακή να κάνουν το πάρτι των αρραβώνων τους.
Ειδικότερα, αστυνομικοί πήγαν σε σπίτι στην οδό Προβελεγγίου στην Αγυιά όπου σύμφωνα με καταγγελίες ήταν σε εξέλιξη γλέντι αρραβώνων με τουλάχιστον 30 άτομα, παρά τα απαγορευτικά μέτρα για την πανδημία.
Όπως αναφέρει το tempo24.gr, οι συμμετέχοντες μόλις είδαν τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τράπηκαν σε φυγή, ενώ σε μία γυναίκα που έμεινε πίσω επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.
Ο διοργανωτής του γλεντιού ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, ενώ αναμένεται να του επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.