Λευτέρης Πανταζής για τη σεξουαλική κακοποίηση (ΘΕΜΑ 104,6): Δεν υπάρχει τώρα και τότε, υπάρχει όταν πάρεις θάρρος

Λευτέρης Πανταζής για τη σεξουαλική κακοποίηση (ΘΕΜΑ 104,6): Δεν υπάρχει τώρα και τότε, υπάρχει όταν πάρεις θάρρος

Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υποπέσει ποτέ στην αντίληψή του κάτι ανάλογο με όσους έχει δουλέψει

pantazis

Για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης που έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας στον χώρο του θεάτρου αναφέρθηκε ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή οι «Τρεις ΘΕΜΑτοφύλακες» και στους Μιχάλης Μουσελίμη, Βασίλη Αναστασόπουλο και Δημήτρη Τυχάλα.

Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υποπέσει ποτέ στην αντίληψή του κάτι ανάλογο με όσους έχει δουλέψει, όμως προέτρεψε όσους έχουν κάτι να πουν να μην φοβηθούν και να βγουν μπροστά.

«Αυτά πάντα υπήρχαν και θα πρέπει να ακούγονται για να γλιτώσουμε τα παιδιά μας και τη νεολαία που έρχεται, Τουλάχιστον να μην περάσουν τα ίδια. Αυτό που έχει στην ψυχή του και το κουβαλάει πολλά χρονιά πρέπει να το βγάλει. Δεν υπάρχει τώρα και τότε. Υπάρχει όταν πάρεις θάρρος και πολεμήσεις τον φόβο σου. Γιατί όταν και εμείς ήμασταν μικροί και προσπαθούσαμε να κάνουμε πράγματα υποστήκαμε bullying και το έχω ζήσει και εγώ όταν μου πήραν το μικρόφωνο. Εγώ τότε είχα το θάρρος και τη δύναμη να αντιδράσω. Κάποιοι άλλοι δεν το είχαν», τόνισε.

Ο «ΛεΠα» αναφέρθηκε και στην ιστορία πίσω από το τραγούδι «Όμορφή μου Κατερίνα», το οποίο γράφτηκε από τον Ματθαίο Γιαννούλη και στο οποίο συμμετέχει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογιού.

Παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στα κοινά του ποδοσφαίρου, λόγω της κατάστασης που βιώνει η χώρα, ενώ δεν θέλησε καν να συζητήσει την πιθανότητα να πολιτευτεί με κάποιο κόμμα.


Ειδήσεις σήμερα

Στα 733 τα νέα κρούσματα - Τα 360 στην Αττική και τα 76 στη Θεσσαλονίκη 

Οι φρικτές καταγγελίες των τριών ηθοποιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Ολόκληρο το κείμενο 

Αλκέτ Ριζάι: Ο συνεπιβάτης του με το ψευδώνυμο «Τάκης ο Αλβανός» σε εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης