Μήλος: Γείτονας ξάφρισε 38.500 ευρώ, αλλά δεν τα χάρηκε!

Μήλος: Γείτονας ξάφρισε 38.500 ευρώ, αλλά δεν τα χάρηκε!

Ήταν κάθε μέρα στο σπίτι των θυμάτων μέχρι που βρήκε τα χρήματα κι εξαφανίστηκε - Φυσικοθεραπεύτρια... έκλεβε κανονικά τους πελάτες της

lefta
Κάθε άλλο παρά φιλικούς σκοπούς είχε ο γείτονας που μπαινόβγαινε από τις 26 Ιανουαρίου ως το περασμένο Σάββατο σε μια κατοικία στη Μήλο, καθώς σε ανύποπτο χρόνο εντόπισε πού έκρυβε ο ιδιοκτήτης τις οικονομίες του ύψους 38.500 ευρώ και τις ξάφρισε!

Ωστόσο, η κλοπή εξιχνιάστηκε έπειτα από προανάκριση που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σε βάρος του Έλληνα δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Μήλου.

Φυσικοθεραπεύτρια ξάφρισε τέσσερα σπίτια στην Κόρινθο!

Την καλούσαν στα σπίτια τους ασθενείς για να τους προσφέρει τις υπηρεσίες της ανακουφίζοντας τους πόνους τους, αλλά εκείνη τους προκαλούσε… «πονοκέφαλο» ξαφρίζοντας τις οικονομίες τους! Ο λόγος για μια 44χρονη Ελληνίδα φυσικοθεραπεύτρια που επισκεπτόταν τα θύματα μετά από τηλεφωνικά ραντεβού.

Όπως αποδείχθηκε, στο διάστημα από τις 10 ως τις 19 Ιανουαρίου ξάφρισε τέσσερα σπίτια στην Κόρινθο. Η δράστιδα δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Ειδήσεις σήμερα 

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης από το Εθνικό θέατρο 

Εξιτήριο από το «Υγεία» για τον Πέτρο Φιλιππίδη 

Καλλιθέα: Εντοπίστηκε ύστερα από 10 μήνες η 39χρονη αισθητικός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης