Τρίκαλα: Νεκρός 87χρονος από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του
Τον πλάκωσε η καμένη σκεπή - Εκτιμούν ότι η φωτιά προήλθε από βραχυκύκλωμα
Νεκρός εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάςσε μονοκατοικία, στη περιοχή Ελληνόκαστρο του δήμου Τρικκαίων.
Σύμφωνα με το trikalaola.gr, η φωτιά εξαπλώθηκε πάρα πολύ γρήγορα και οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο δεν πρόλαβαν να σώσουν τον 87χρονο.
Ο άτυχος ηλικιωμένος καταπλακώθηκε και από την καμένη σκεπή και μετά την κατάσβεση της φωτιάς οι πυροσβέστες κατάφεραν απεγκλωβίσουν τη σορό.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για βραχυκύκλωμα του θερμαντικού σώματος, αλλά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων θα εξακριβώσει τα αίτια της φωτιάς. Στο σημείο επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.