Νωρίτερα την Τετάρτη, πέρασαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης ο 25χρονος και ο 28χρονος οι οποίοι κατηγορούνται για το αιματηρό επεισόδιο, που σημειώθηκε το απόγευμα της 21ης Ιανουαρίου, τραυματίζοντας δυο άτομα.
Ενώπιον του ανακριτή, οι δύο κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν ότι βρέθηκαν στο σημείο, σύμφωνα με τους δικηγόρους τους. Ο ένας είπε ότι δεν έχει σχέση με τους πυροβολισμούς, ενώ ο άλλος ομολόγησε ότι πυροβόλησε επειδή πανικοβλήθηκε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού. Οι απολογίες ολοκληρώθηκαν πριν τη μία το μεσημέρι.
Οι δύο νεαροί, ηλικίας 25 και 28 κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.