Με απόφαση του υπουργού ΥγείαςΒασίλη Κικίλια, αντικαθίσταται άμεσα ο επιστημονικός υπεύθνος του Κέντρου Υγείας ΚέρκυραςΑλέξανδροςΓαρδικιώτης και δίνεται εντολή στον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διατάξει ΕΔΕ, προκειμένου να διερευνηθεί η μη ορθή τήρηση των κριτηρίων προτεραιοποίησης της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας έγιναν καταγγελίες σε βάρος του για τη χορήγηση της επιπλέον (έκτης) δόσης που προκύπτει από το εμβόλιο των pfizer-BioNTech σε πολίτη που δεν πληρούσε τα κριτήρια. Η ΕΔΕ που ζητήθηκε θα διερευνήσει εάν είχε αναζητηθεί άτομο από τις ένοπλες Δυνάμεις ή από τα σώματα ασφαλείας, όπως έχει δοθεί εντολή να γίνεται όταν ακυρώνονται ραντεβού και υπάρχει κίνδυνος να «χαθεί» η δόση του εμβολίου.
Κατά πληροφορίες, ο κ. Γαρδικιώτης υποστήριξε πως δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο άτομο εκείνη την ημέρα και πως ο ίδιος κάλεσε τον πολίτη -ιδιοκτήτη τοπικού μέσου ενημέρωσης- καθώς γνώριζε την επιθυμία του να εμβολιαστεί.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.