Σε νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στιςφυλακές Κορυδαλλού, σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν, μεταξύ άλλων, ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα.
Ειδικότερα, σε κοινόχρηστο χώρο, κοντά στυο προαύλιο, βρέθηκαν δύο πακέτα που περιείχαν: τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 73,6 γραμμαρίων, 3 κινητά τηλέφωνα και θήκη κινητού, 4 κάρτες sim, 3 usb stick και φορτιστής.
Ενημερώθηκαν άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας και η τοπική αστυνομική Αρχή.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς