Ξάνθη: Τριμελής σπείρα έκλεβε αυτοκίνητα

Ξάνθη: Τριμελής σπείρα έκλεβε αυτοκίνητα

Είχαν «ανοίξει» συνολικά επτά οχήματα - Δράστης στο Αργοστόλι έκλεβε Ι.Χ. οχήματα και τα έκανε δώρο στη σύντροφό του

klopi_autokinitou-12
Για να κάνουν το… κέφι τους και το «κομμάτι» τους κυκλοφορούσαν κάθε τόσο με άλλο αυτοκίνητο τρεις Έλληνες σε περιοχές της Ξάνθης, μόνο που δεν ήταν δικά τους αλλά τα… έκλεβαν! Οι δυο από αυτούς ταυτοποιήθηκαν, ενώ ο τρίτος παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής.

Από τις 24 Οκτωβρίου του 2020 ως τις 18 Ιανουαρίου, οι δράστες είχαν αρπάξει συνολικά επτά Ι.Χ. αυτοκίνητα από οικισμούς και την πόλη της Ξάνθης, από τα οποία βρέθηκαν μόνο έξι στο πλαίσιο των ερευνών και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια συνεχίζεται.

Παραβίαζε αυτοκίνητα στο Αργοστόλι

Τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στους δρόμους του Αργοστολίου έβαζε στο μάτι ένας Έλληνας, ο οποίος έσπαζε τα τζάμια και έκλεβε ό,τι έβρισκε μέσα. Μάλιστα, έκανε… δώρο κάποια από τα κλοπιμαία στην Ελληνίδα σύντροφό του! Ο δράστης είχε συλληφθεί το βράδυ της Κυριακής, όταν έκλεψε αντικείμενα συνολικής αξίας 300 ευρώ από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, διαπιστώθηκε ότι την Κυριακή και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου είχε παραβιάσει άλλα δύο αυτοκίνητα και είχε κλέψει διάφορα αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Κάποια από αυτά τα είχε η σύντροφός του, που επίσης συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Ειδήσεις σήμερα

Αγωνία για την Αττική: Όλο και αυξάνονται τα κρούσματα - Στο 63% η πληρότητα των ΜΕΘ

Καιρός: Υποχώρησαν τα έντονα φαινόμενα - Ήλιος με «δόντια» στις περισσότερες περιοχές

Φοιτητικό συλλαλητήριο στην Αθήνα - Κόντρα για τις δηλώσεις Συρίγου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης