Η εκπαιδευτική άσκηση «Skyros» με τη συμμετοχή αεροπορικών δυνάμεων της Γαλλίας και της Ελλάδας, θα διεξαχθεί στη βάση της Τανάγρας από 2 έως και 4 Φεβρουαρίου.
Όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο της άσκησης θα μετασταθμεύσουν στην αεροπορική βάση Τανάγρας τέσσερααεροσκάφη Rafale και ανάλογο προσωπικό υποστήριξης της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας.
Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί η Ημέρα Διακεκριμένων Προσώπων (DV Day) της άσκησης, στην οποία θα παραβρεθούν ο Γάλλος πρέσβης, ο επικεφαλής της γαλλικής αποστολής και αντίστοιχη εκπροσώπηση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Η εκπαιδευτική άσκηση «Skyros» με τη συμμετοχή αεροπορικών δυνάμεων της Γαλλίας και της Ελλάδας, θα διεξαχθεί στη βάση της Τανάγρας από 2 έως και 4 Φεβρουαρίου.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι