Η εκπαιδευτική άσκηση «Skyros» με τη συμμετοχή αεροπορικών δυνάμεων της Γαλλίας και της Ελλάδας, θα διεξαχθεί στη βάση της Τανάγρας από 2 έως και 4 Φεβρουαρίου.
Όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο της άσκησης θα μετασταθμεύσουν στην αεροπορική βάση Τανάγρας τέσσερααεροσκάφη Rafale και ανάλογο προσωπικό υποστήριξης της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας.
Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί η Ημέρα Διακεκριμένων Προσώπων (DV Day) της άσκησης, στην οποία θα παραβρεθούν ο Γάλλος πρέσβης, ο επικεφαλής της γαλλικής αποστολής και αντίστοιχη εκπροσώπηση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Η εκπαιδευτική άσκηση «Skyros» με τη συμμετοχή αεροπορικών δυνάμεων της Γαλλίας και της Ελλάδας, θα διεξαχθεί στη βάση της Τανάγρας από 2 έως και 4 Φεβρουαρίου.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.