Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού ζευγαριού στο Πετρωτό
Κάλεσαν το "112" και ανέφεραν οτι χάθηκαν-ΕΛ.ΑΣ, Πυροσβεστική και 6η ΕΜΑΚ «χτενίζουν» την περιοχή
Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό δύο ατόμων που αγνοούνται από τις 20.00 το βράδυ στήθηκε στην Τοπόλοβα Πετρωτού. ΕΛ.ΑΣ, Πυροσβεστική και 6η ΕΜΑΚ “χτενίζουν” την περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip το 112 δέχθηκε κλήση λίγο μετά τις 20.30 στην οποία οι καλούντες ανέφεραν πως χάθηκαν στην Τοπάλοβα Πετρωτού.
Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς υπάρχει έντονη ομίχλη με το έργο της ανεύρεσης του να είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Η περιοχή είναι δύσβατη και οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας από τα συνεργεία των αρμοδίων υπηρεσιών.
Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι επέβαινε σε ασημί όχημα, το οποίο δεν εντοπίστηκε στην περιοχή από τις πρώτες έρευνες. Αστυνομικές πηγές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ δεν αποκλείουν ακόμα και να πρόκειται για φάρσα.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας