Κακοκαιρία: Στα «λευκά» ντύθηκε η Σάμος - Δείτε φωτογραφίες

Κακοκαιρία: Στα «λευκά» ντύθηκε η Σάμος - Δείτε φωτογραφίες

Στον Δήμο Ανατολικής Σάμου, εκτός της έντονης χιονόπτωσης στους Σπαθαραίους, δεν σημειώθηκαν προβλήματα στις υπόλοιπες ορεινές Κοινότητες

samos_xionia__3_
Υπό την επήρεια του τρίτου κύματος της κακοκαιρίας «Λέανδρος» που χτυπάει τη χώρα μας από την περασμένη Πέμπτη, βρίσκεται η Σάμος και τα υπόλοιπα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Τα ορεινά χωριά ντύθηκαν στα λευκά. Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου προειδοποιεί και για τον κίνδυνο δημιουργίας πάγου αφού σε χιονισμένες περιοχές η θερμοκρασία που σημειώνεται είναι 0 °C.


Στον Δήμο Ανατολικής Σάμου, εκτός της έντονης χιονόπτωσης στους Σπαθαραίους, δεν σημειώθηκαν προβλήματα στις υπόλοιπες ορεινές Κοινότητες. Χιονόπτωση σημειώθηκε στον δρόμο Χώρας-Πύργου από την περιοχή του «Μετέωρον» προς Πύργο. Συνεργεία του Δήμου προχώρησνα στην ρίψη αλατιού για την αποφυγή δημιουργίας πάγου σε σημεία του δρόμου.
samos_xionia__3_
samos_xionia__4_
samos_xionia__5_
samos_xionia__6_
samos_xionia__1_
Κλείσιμο

Στον Δήμο Δυτικής Σάμου έχουν σημειωθεί χιονοπτώσεις στις Κοινότητες Πλατάνου, Κοντεΐκων ενώ χιόνια υπάρχουν στον δρόμο προς Κουμέικα. Στην Κοινότητα Αγίων Θεοδώρων, με άμεση κινητοποίηση της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, επιλύθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί αρχικά με την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ειδήσεις σήμερα:

Επιστρεπτέα προκαταβολή 5: Τα κριτήρια που θα αφήσουν εκτός χιλιάδες δικαιούχους

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Εσωτερικών

ΗΠΑ: Τέσσερις αστεροειδείς θα περάσουν... σύριζα από τη Γη, την ώρα της ορκωμοσίας του Μπάιντεν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης