Συνελήφθη Πακιστανός που βίαζε 17χρονη - Την απειλούσε να μη μιλήσει

Συνελήφθη Πακιστανός που βίαζε 17χρονη - Την απειλούσε να μη μιλήσει

Την είχε βιάσει τον Σεπτέμβριο του 2019 και τον περασμένο Άυγουστο της κόλλησε το μαχαίρι στον λαιμό και την εξανάγκασε εκ νέου σε γενετήσιες πράξεις

viasmos
Χειροπέδες σε έναν 29χρονο Πακιστανό που τους τελευταιους μήνες ασελγούσε σε βάρος μιας 17χρονης στην Αθήνα πέρασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ο Πακιστανός βιαστής, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, στις 23 του περασμένου Αυγούστου, κοντά στην πλατεία Αττικής, κυνήγησε το κοριτσάκι, της κόλλησε το μαχαίρι στον λαιμό και την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις.

Όπως είπε η μικρή στους αστυνομικούς, ο αλλοδαπός την είχε βίάσει και πάλι τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ την πίεζε με απειλές να μην μιλήσει και να ενδίδει στις αρρωστημένες επιθυμίες του.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατάφεραν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων να εντοπίσουν στη Νίκαια και να συλλάβουν τον Πακιστανό και να τον οδηγήσουν στον Εισαγγελέα και απο εκει στον 13ο Τακτικό Ανακριτή. Μετά την απολογία του ο 29χρονος βιαστής προφυλακίστηκε.


Ειδήσεις σήμερα: 

Πώς θα ήταν άραγε τα πρόσωπα του Αριστοτέλη, του Ομήρου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Νέες αποκαλύψεις από τον Κακλαμανάκη: Δεν είναι μόνο η Μπεκατώρου - Γνώριζα για τον βιασμό
 
Καιρός στην Αθήνα: Χιονίζει στα βόρεια προάστια - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης