Χειροπέδες σε έναν 29χρονο Πακιστανό που τους τελευταιους μήνες ασελγούσε σε βάρος μιας 17χρονης στην Αθήνα πέρασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.
Ο Πακιστανός βιαστής, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, στις 23 του περασμένου Αυγούστου, κοντά στην πλατεία Αττικής, κυνήγησε το κοριτσάκι, της κόλλησε το μαχαίρι στον λαιμό και την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις.
Όπως είπε η μικρή στους αστυνομικούς, ο αλλοδαπός την είχε βίάσει και πάλι τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ την πίεζε με απειλές να μην μιλήσει και να ενδίδει στις αρρωστημένες επιθυμίες του.
Οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατάφεραν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων να εντοπίσουν στη Νίκαια και να συλλάβουν τον Πακιστανό και να τον οδηγήσουν στον Εισαγγελέα και απο εκει στον 13ο Τακτικό Ανακριτή. Μετά την απολογία του ο 29χρονος βιαστής προφυλακίστηκε.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους