Έγκλημα στα Χανιά: Η 54χρονη είχε προειδοποιήσει πως ο Νορβηγός θέλει να την σκοτώσει

Έγκλημα στα Χανιά: Η 54χρονη είχε προειδοποιήσει πως ο Νορβηγός θέλει να την σκοτώσει

Το τελευταίο τηλεφώνημά της στον πρώην σύζυγό της - Τι εξετάζουν οι αρχές - Τα σενάρια για τον σύντροφό της ο οποίος αναζητείται

gynaika-xania-egklima-68
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στα Χανιά το έγκλημα με θύμα μία 54χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μέσα σε μία λίμνη αίματος στην περιοχή Μεσκλά το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο ιατροδικαστής Χανίων Σταμάτης Μπελιβάνης, απέδωσε τον θάνατο της 54χρονης σε ανθρωποκτονία. Ο κ. Μπελιβάνης πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο την Κυριακή, όπου και όπως δήλωσε, διαπίστωσε ότι φέρει κακώσεις από τέμνων όργανο στην τραχηλική χώρα. Σήμερα, Δευτέρα, ο ιατροδικαστής θα πραγματοποιήσει τη νεκροψία - νεκροτομή, προκειμένου να αποφανθεί για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της γυναίκας.

Την 54χρονη, σύμφωνα με το cretapost.gr βρήκε νεκρή η γειτόνισσα της, που πήγε για επίσκεψη και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές. Οι άνδρες της Ασφάλειας Χανίων αναζητούν έναν Νορβηγό με τον οποίο συζούσε η 54χρονη και ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το ζευγάρι είχε συχνά καβγάδες ενώ πρόσφατα η γυναίκα είχε ζητήσει βοήθεια από τον πρώην σύζυγο της, ο οποίος μάλιστα είχε μιλήσει με τον Νορβηγό.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο Νορβηγός κρύβεται, προκειμένου να μη συλληφθεί, δεν αποκλείουν όμως και το ενδεχόμενο να έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν αντιλήφθηκε τι έκανε στην άτυχη γυναίκα. Πληροφορίες, όπως σημειώνει το creta24.gr, αναφέρουν πως το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και δεν αποκλείεται η δολοφονία της 54χρονης να έγινε υπό την επήρειά του.

Τα τελευταία λόγια της 54χρονης για τον σύντροφό της

Την περασμένη Τετάρτη, η 54χρονη φέρεται να τηλεφώνησε στον 60χρονο Χανιώτη πρώην σύζυγό της, με τον οποίο βρίσκονταν επί χρόνια σε διάσταση, λέγοντας πως ο Νορβηγός σύντροφός της, θα τη σκοτώσει. Του ζήτησε να έρθει στα Μεσκλά. Εκείνος δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Τηλεφώνησε όμως πίσω και τελικά μίλησε με τον Νορβηγό, ο οποίος τον καθησύχασε πως δεν είχε τέτοια πρόθεση. «Η γυναίκα είναι τρελή» του είπε μεταξύ άλλων.

Τι δήλωσε ο πρώην σύζυγος της 45χρόνης

«Μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν την θέλει να μείνει εκεί και να πάω να την πάρω. Μάλιστα, η πρώην γυναίκα μου, μου είχε πει ότι κρατούσε ένα μαχαίρι ο Νορβηγός και ήθελε να την σκοτώσει. Του είπα λοιπόν, μην την σκοτώσεις, και τότε μου απάντησε ότι το μαχαίρι το κρατούσε εκείνη, με σκοπό να μαχαιρώσει τον ίδιο», λέει ο πρώην σύζυγος του θύματος.

«Απ’ ότι μου είπαν είχε χτυπήματα στο πρόσωπο», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο πρώην σύζυγός της, οποίος μάλιστα συμπλήρωσε ότι είχαν καλές σχέσεις και τελευταία φορά είχαν βρεθεί την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με το creta24.gr. Για την σχέση της 54χρονης με τον Νορβηγό, ο πρώην σύζυγός της, δήλωσε ότι την είχε προειδοποιήσει να τον αφήσει.

«Το μόνο που ήξερα είναι ότι τσακωνόντουσαν και της είχα πει να τον αφήσει. Αυτή εργαζόταν σε ένα εστιατόριο στην Αγία Μαρίνα και ήταν πολύ ευσυνείδητη. Τώρα με τον κορωνοϊό δούλεψε δυο μήνες μόνο και μετά μπήκε ταμείο. Τελευταία φορά είχαμε βρεθεί την Τρίτη στο σπίτι μου και το προηγούμενο Σάββατο είχε έρθει πάλι».

Ειδήσεις σήμερα: 

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με οριακή άνοδο το σημερινό άνοιγμα

Ιωάννινα: Γυναίκες ξάφριζαν προϊόντα και χρήματα από σούπερ μάρκετ

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την καταγγελία Μπεκατώρου: Καταθέτει στον εισαγγελέα την Τετάρτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης