Έγκλημα στην Κρήτη: Με το ΙΧ της 55χρονης συντρόφου του διέφυγε ο Νορβηγός

Έγκλημα στην Κρήτη: Με το ΙΧ της 55χρονης συντρόφου του διέφυγε ο Νορβηγός

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για την εξαφάνιση του συντρόφου της 55χρονης - Εθισμένος στο αλκοόλ ο Νορβηγός

meskla6
Απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει από την Κρήτη ο 47χρονος Νορβηγός ιδιωτικός υπάλληλος με τον οποίο συζούσε η 55χρονη μητέρα τριών παιδιών που βρέθηκε δολοφονημένη το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Μεσκλά των Χανίων.

Ο Νορβηγός θεωρείται υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για την δολοφονία και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη, χωρίς όμως να αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει βάλει τέλος στη ζωή του όταν συνειδητοποίησε ότι σκότωσε την σύντροφό του. Οι δυο τους είχαν συνδεθεί πολύ πρόσφατα, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της συμβίωσής της που είχε κάνει η 55χρονη στις 29 Δεκεμβρίου στο facebook.

Φαίνεται, όμως, ότι η συμβίωση με τον 47χρονο ήταν προβληματική, καθώς ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και συχνά καυγάδιζε έντονα με τη 55χρονη, η τελευταία ανάρτηση της οποίας το πρωί της Παρασκευής δείχνει ότι είχε μετανιώσει για την σχέση τους, καθώς εξέφραζε αόριστα την απογοήτευση της για τον κόσμο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτή η ανάρτηση να αποτέλεσε αφορμή για έναν ακόμη καυγά του ζευγαριού, από τους πολλούς που άκουγαν οι γείτονές τους στο συγκρότημα μονοκατοικιών όπου διέμεναν.

Κι αυτό, γιατί στο σπίτι όπου εντοπίστηκε το πτώμα της γυναίκας υπήρχαν σπασμένα ποτήρια και ο χώρος ήταν αναστατωμένος, ίσως στην προσπάθειά της να αμυνθεί όταν δέχθηκε την επίθεση του Νορβηγού με μαχαίρι. Ο ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατο την 55χρονης μητέρας σε επτά μαχαιριές στην τραχηλική χώρα, αλλά τον χρόνο του θανάτου θα αποκαλύψει η νεκροτομή, καθώς στο σπίτι επικρατούσε πολύ χαμηλή θερμοκρασία που καθυστέρησε την αποσύνθεση της σορού.

Ο βασικός ύποπτος φαίνεται ότι έφυγε βιαστικά από τον τόπο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο της 55χρονης, που της το είχε αγοράσει ο 60χρονος εν διαστάσει σύζυγός της και πατέρας δυο εκ των τριών παιδιών της, με τον οποίο διατηρούσε πολύ καλή σχέση. Μάλιστα, ο ίδιος κατέθεσε ότι την περασμένη Τετάρτη, η 54χρονη του τηλεφώνησε λέγοντας πως ο Νορβηγός σύντροφός της, θα τη σκοτώσει. Εκείνος δεν μπορούσε να πάει στα Μεσκλά λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης, μίλησε όμως τηλεφωνικά με τον Νορβηγό, ο οποίος τον καθησύχασε. Σε άλλη συνομιλία του με την 54χρονη, εκείνη του είπε ότι ο Νορβηγός κρατούσε μαχαίρι, αλλά ο 47χρονος ισχυρίστηκε ότι εκείνη προσπάθησε να τον μαχαιρώσει και ότι την αφόπλισε.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Φοιτήτρια καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή του ΑΠΘ

Το παρασκήνιο της απόφασης για το άνοιγμα των καταστημάτων - Τα επόμενα βήματα που εξετάζουν στο Μαξίμου

Ελληνικό: Έτσι θα είναι οι χώροι πρασίνου και αναψυχής - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης