Λάβε μοριοδότηση, με εξ΄ αποστάσεως αναγνωρισμένων επιμορφώσεων του Παντειου Πανεπιστημίου ΚΕΔΙΒΙΜ

Λάβε μοριοδότηση, με εξ΄ αποστάσεως αναγνωρισμένων επιμορφώσεων του Παντειου Πανεπιστημίου ΚΕΔΙΒΙΜ

Η παρακολούθηση αναγνωρισμένων επιμορφωτικών προγραμμάτων αποτελεί καίρια επιλογή όλων των πτυχιούχων τριτοβάθμιου ιδρύματος τόσο για την ενίσχυση μιας υπάρχουσας θέσης εργασίας, ή την ανέλιξη σε αυτήν όσο και για την ανεύρεση νέας. 

Παντειο

Το σύνολο των εν δυνάμει αλλά και ήδη εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα μπορούν και επιβάλλεται να αξιοποιήσουν ευκαιρίες εκπαίδευσης, η οποία είναι η μόνη ικανή να επιφέρει διαφοροποίηση έναντι του συνόλου αλλά και επιπλέον μοριοδότηση στις επικείμενες προσλήψεις.

Σημαντικό πλεονέκτημα, αποτελεί η κατοχή πιστοποιητικών - βεβαιώσεων παρακολούθησης
 ΕΤΗΣΙΩΝ επιμορφώσεων που προσδίδουν μόρια στην Α’Βάθμια, τη Β’Βάθμια εκπαίδευση καθώς και σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων και ταυτόχρονα αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού στον ιδιωτικό τομέα.

Παραδείγματος χάριν, με την παρακολούθηση των ετήσιων επιμορφώσεων στην ‘Ειδική Αγωγή’ και στη ‘Διαπολιτισμική Εκπαίδευση’, ο εκπαιδευόμενος δύναται να ενταχθεί στους επικουρικούς πίνακες ή στους φημολογούμενους πίνακες διαπολιτισμικής εκπαίδευσης, αντίστοιχα. Επιπλέον, όλο και περισσότεροι εκπαιδευτικοί προχωρούν σε επιπλέον μετεκπαίδευση λαμβάνοντας την ετήσια επιμόρφωση στη ‘Διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων’ ή και σε συνδυασμό παρακολούθησης ετήσιων προγραμμάτων, όπως η ‘Σχολική Ψυχολογία’ ή ‘Θετική Ψυχολογία’ ή ‘Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία: Στο μυαλό ενός δράστη’ ώστε να διεκδικήσουν θέση διευθυντή ή υποδιευθυντή. Επίσης, ενόψει της επόμενης εξεταστικής περιόδου του ΕΟΠΠΕΠ για απόκτηση πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο ‘Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων’, ώστε να οδηγηθούν απευθείας στις εξετάσεις του φορέα.

Αξιοποίησε ευκαιρίες νέας ή παράλληλης σταδιοδρομίας τόσο στον Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό τομέα.

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΕΔΙΒΙΜ 

Κλείσε μια θέση άμεσα.

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Δια Βίου μάθησης οργανώνει και υλοποιεί σε κύκλους τα παρακάτω ετήσια επιμορφωτικά προγράμματα:

  1. Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα στη «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων»  (450 ώρες)
Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων ΚΔΒΜ Πάντειο Πανεπιστήμιο

Το σεμινάριο στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ προσδίδει μοριοδότηση σε δομές Α’Βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

 Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

  1. Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα  στη «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση» (450 ώρες)
Διαπολιτισμική Εκπαίδευση ΚΔΒΜ Πάντειο Πανεπιστήμιο
Κλείσιμο

Το σεμινάριο στη ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα σε προσλήψεις για τις δομές εκπαίδευσης προσφύγων.

 Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 
3.Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα  στη «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση – ΕΑΕ» (450 ώρες)

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Ολιστική Προσέγγιση

Το σεμινάριο εντάσσει τους ενδιαφερόμενους στους επικουρικούς πίνακες, αναγνωρίζεται στους πίνακες αναπληρωτών, δίνει τη δυνατότητα απόσπασης στους μόνιμους εκπαιδευτικούς στα ΣΜΕΑΕ και προσμετράται σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

  1. Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα στη «Θετική Ψυχολογία» (600 ώρες)
Θετική Ψυχολογία ΚΔΒΜ Πάντειο Πανεπιστήμιο

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος  "ΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ" οι συμμετέχοντες θα έχουν αναπτύξει τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να χρησιμοποιούν εποικοδομητικά θετικά συναισθήματα και θετικές εμπειρίες, και να αναγνωρίζουν και να αναπτύσσουν το δυναμικό των ίδιων και όσων είναι γύρω τους.  

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

  1. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων (200 ώρες) 
Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων ΚΔΒΜ Πάντειο Πανεπιστήμιο

Το σεμινάριο στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΥΕΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ δίνει τη δυνατότητα για απευθείας συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ, αντικαθιστώντας τις 150 ώρες διδακτικής προϋπηρεσίας.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

  1. Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία: Στο μυαλό ενός δράστη (400 ώρες)
Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία: Στο μυαλό ενός δράστη

Εκπαιδευτικοί στόχοι του προγράμματος είναι η παροχή εισαγωγικών γνώσεων για την Εγκληματολογία και το τετράγωνο του εγκλήματος: έγκλημα, δράστης, κρατικοί φορείς, θύμα, και για τα θεμέλια που στηρίζεται η εγκληματολογία.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

  1. Σχολική Ψυχολογία (450 ώρες)

Κύριος εκπαιδευτικός σκοπός του προγράμματος είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στις βασικές αρχές και μεθοδολογίες της σχολικής ψυχολογίας σε θεωρητικό και σε βιωματικό επίπεδο.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

Κάντε κλικ στους τίτλων των προγραμμάτων και μάθετε περισσότερα

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων εκδίδεται -αντιστοίχως με τον θεματικό τίτλου του προγράμματος σπουδών- βεβαίωση παρακολούθησης. Η βεβαίωση παρακολούθησης, εκτός από τον ιδιωτικό τομέα, δύναται να αποδώσει ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στο Ελληνικό Δημόσιο, όπως κάθε φορά θα ισχύουν τα κριτήρια μοριοδότησης στην εκάστοτε μελλοντική προκήρυξη προσλήψεων.

Οι επιμορφώσεις υλοποιούνται εξ αποστάσεως σε συνεργασία με το Κέντρο Δια βίου Μάθησης Easy Education Επιπέδου 2www.easy-education.gr  αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδειοδότησης 192044348.

Κλείστε μία θέση  στα νέα τμήματα που ξεκινούν άμεσα και διεκδικήστε μία θέση εργασίας και επιπλέον μοριοδότηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμμή υποστήριξης των παραπάνω προγραμμάτων του ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου: Τηλέφωνο: 210 300 97 03  (help desk 10.00 – 16.00)

 

E-mail: info@kedivim-panteion.gr 
Web site: https://kedivim.panteion.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης