Τροχαίο στην Κρήτη: Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης Όλγας - Δεν ξέρουμε ακόμα τι έγινε

Τροχαίο στην Κρήτη: Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης Όλγας - Δεν ξέρουμε ακόμα τι έγινε

Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη με ειδικό φρουρό με τον οποίο έχουν αποκτήσει εκτός από την τρίχρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο και ένα αγοράκι 9 ετών

mitera-troxaio-5
«Τίποτα δεν έχουμε μάθει ακόμη.  Δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω για το τροχαίο», λέει στο protothema.gr ο πατέρας της άτυχης αστυνομικού Όλγας Φραγκιαδάκη, η οποία το απόγευμα της Τρίτης έχασε τη ζωή της μαζί με την κόρη της, μετά το σοκαριστικό τροχαίο στις Μοίρες Ηρακλείου.

«Δεν ξέρουμε ακόμη τι έγινε. Πήγα κατευθείαν στο σημείο και τις είδα. Θα τα ερευνήσουμε όλα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη», συνεχίζει στις δηλώσεις τους ο πατερας της άτυχης κοπέλας.

Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική και δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη και πως η αγαπημένη του κόρη μαζί με την εγγονή του «έσβησαν» τόσο γρήγορα αλλά και τόσο μάταια. Όπως έλεγαν κάτοικοι του νησιού και άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας λίγο μετά το σοκαριστικό τροχαίο, ο πατέρας της Όλγας άκουσε τη σύγκρουση των αυτοκινήτων και αμέσως βγήκε έξω να δει τι συνέβη. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδε την κόρη και την εγγονή του νεκρές.

Το χρονικό του τροχαίου

Όλα έγιναν στις 17:30 το απόγευμα στον δρόμο της Γαλιάς στην διασταύρωση για το στρατόπεδο Νικολούδης. Όπως λένε πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή κοπέλα συγκρούστηκε -υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες που διερευνώνται- με ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8ilbozcr035-sf)

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο επιβαίνοντες είχαν ήδη μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας από διερχόμενους οδηγούς. Οι δυο αλλοδαποί εργάτες που ήταν στο αγροτικό που χτύπησε την Όλγα με την κόρη της νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με τα μέτρα ασφάλειας να είναι δρακόντεια. «Στην Κρήτη πρώτα μιλάει το συναίσθημα και μετά η λογική. Είναι δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Ολγας», είπε στο protothema.gr παράγοντας από την Κρήτη.

Κλείσιμο
Οι Αστυνομικοί Ηρακλείου εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της συναδέλφου τους τονίζοντας πως θα σταθούν στην οικογένεια της Όλγας με οποιονδήποτε τρόπο.

Η 37χρονη η οποίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε μόλις φύγει από το σπίτι του πατέρα της, προσπάθησε τότε να στρίψει αριστερά σε διασταύρωση, χωρίς να έχει πιθανότατα ορατότητα αφού μπροστά της ήταν ένα μικρό φορτηγό. Εκείνη τη στιγμή ένα αγροτικό έρχεται από τον κάθετο δρόμο, στρίβει αριστερά με ταχύτητα, και παρασύρει το αμάξι της 37χρονης. Το αποτέλεσμα ήταν η ίδια και το κοριτσάκι της να σκοτωθούν.

Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη με ειδικό φρουρό με τον οποίο έχουν αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, 9 ετών, ενώ παλιότερα είχε υπηρετήσει και στο υπασπιστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία τους

Η μεταφορά των σορών στον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ, στην κηδεία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, έγινε με συνοδεία τιμητικής φρουράς από αστυνομικούς με περιπολικά. Τραγικές φιγούρες στην κηδεία ήταν ο σύζυγος της 37χρονης και ο αδερφός του τρίχρονου κοριτσιού. Και οι δύο τους ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χάθηκε η μισή τους οικογένεια.


Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή αλλοδαπών στο κέντρο - Δύο προσαγωγές (βίντεο)

ΗΠΑ: Προτεραιότητα Μπάιντεν το πρόγραμμα του και όχι η δίκη του Τραμπ

Πανδημία-Μεξικό: Πάνω από 1.200 θάνατοι σε 24 ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης