Μενίδι: Νέο βίντεο από τους άσκοπους πυροβολισμούς στη διάρκεια των γιορτών

Μενίδι: Νέο βίντεο από τους άσκοπους πυροβολισμούς στη διάρκεια των γιορτών

Τι αναφέρει η δικογραφία για συλληφθέντα που εντοπίστηκε μέσω Tik Tok να πυροβολεί άσκοπα μέσα στις γιορτές των Χριστουγένννων

menidi_2
Νέα βίντεο ντοκουμέντο από τους άσκοπους πυροβολισμούς στο Μενίδι και στα Άνω Λιόσια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, ο δράστης που συνελήφθη, πυροβολεί με πανηγυρική διάθεση, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων οι σφαίρες επεφταν «βροχή» καθόλη τη διάρκεια των γιορτών.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη μέσω της εφαρμογής Tik Tok.

Βίντεο ντοκουμέντο από Μενίδι


«Η Υπηρεσία μας το τελευταίο χρονικό διάστημα έγινε δέκτης πληθώρας καταγγελιών για άσκοπους πυροβολισμούς, καθώς και gia φθορές που έχουν προκληθεί ένεκα των άσκοπων αυτών πυροβολισμών, πράξεις που έλαβαν χώρα κυρίως κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην ευρύτερη περιοχή του Ζεφυριού, Μενιδίου και των Άνω Λιοσίων», επισημαίνεται στη δικογραφία της υπόθεσης.

«Κατόπιν των ανωτέρω έπειτα από πληροφορίες από ενδελεχή έλεγχο που διενήργησε η υπηρεσία μας και από αξιοποίηση βιντεοληπτικων υλικών μέσω που αναρτήθηκαν κατά την ανωτέρω χρονική περίοδο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαπιστώθηκε να έχει αναρτηθεί την πρωτοχρονια στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok στο οποίο φαίνεται ο ανωτέρω να κάνει χρήση πιστολιού και βάλει ασκόπως προς άγνωστη κατεύθυνση εντός κατοικημένης περιοχής επι της οδού... στα Άνω Λιόσια Αττικης», τονίζεται στο ίδιο έγγραφο.

Οι αστυνομικοί από τις έρευνες που έκαναν με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ συνέλαβαν τον κατηγορούμενο και εντόπισαν ποσότητες ναρκωτικων.

«Τα αποδιδόμενα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και άσκοπων πυροβολισμών θα αντιμετωπιστούν με βάση τις πλημμεληματικές κατηγορίες που έχουν αποδοθεί! Τα ναρκωτικά αποτελούν τυχαία ευρήματα που σε καμία περίπτωση δεν έχουν σχέση με παρακολούθηση του κατηγορουμένου ή αποτέλεσμα πληροφοριών αλλά είναι ποσότητες που καλύπτουν αποκλειστικά τις δικές του ανάγκες!», δήλωσε στο protothema.gr ο δικηγορος Γιάννης Γλύκας και συνέχισε: «Χρόνιος και εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών χρειαζόταν μεγαλύτερες ποσότητες λογω της εξάρτησής του!»

Ειδήσεις σήμερα: 

Εξαδάκτυλος: Στο δίλημμα λιανεμπόριο ή Γ’ Λυκείου θα προτείνουμε το άνοιγμα της αγοράς

Μεγάλο ενδιαφέρον στον ΣΥΡΙΖΑ για την «καρατόμηση Λοβέρδου» στο ΚΙΝΑΛ

Γιατί πεθαίνουν περισσότερες γυναίκες στο δεύτερο κύμα κορωνοϊού;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης