Ξυλοδαρμός 16χρονης στην Ερμού: Αντιζηλία βλέπουν οι αρχές πίσω από το περιστατικό

Ξυλοδαρμός 16χρονης στην Ερμού: Αντιζηλία βλέπουν οι αρχές πίσω από το περιστατικό

Η 15χρονη έφτασε σε ακραίο σημείο για να εκδικηθεί τη φίλη της - Εβαλε άλλους να την ξυλοκοπήσουν μέρα μεσημέρι στην Ερμού!

via
Ως ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό, που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και ενδελεχή έρευνα, αντιμετωπίζεται απο την Αστυνομία η υπόθεση με τις δύο ανήλικες μαθήτριες, εκ των οποίων η μία, μόλις 15 ετών, «ναύλωσε» ενα κουαρτέτο «μπράβων» και τους έδωσε εντολή να ξυλοκοπήσουν άγρια και να πνίξουν την 16χρονη φίλη της. Η έρευνα, εστιάζεται στην προσωπική σχέση που είχαν τα δύο παιδιά, σε κάποια επεισόδια που είχαν εμπλακεί στο παρελθόν αλλά κυρίως στο προφίλ των τεσσάρων περίεργων τύπων, που ξυλοκόπησαν τη μαθήτρια και τους δύο φιλους της, μέρα μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στην Ερμού και άρπαξαν το τσαντάκι του ενός που περιείχε το κινητό του τηλέφωνο, ένα φορητό ηχείο και τον φορτιστή.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν οτι κίνητρο της φρικαλέας επίθεσης ήταν η αντιζηλία. Όμως εύλογα ερωτήματα δημιουργεί η συμπεριφορά της 15χρονης μαθήτριας η οποία για εκδικηθεί την φίλη της έφτασε σε ακραία σημεία ζητώντας από τέσσερις «μπράβους» να τη σπάσουν στο ξύλο, να επιχειρήσουν να την πνίξουν και τελικά να στείλουν στο νοσοκομείο την 16χρονη και τους δύο φιλους της ηλικίας 27 και 17 ετών. Ο ένας μάλιστα απο τους δύο, ο 17χρονος ήταν κοινός φίλος των δύο κοριτσιών όμως ούτε αυτός γνώριζε τους τέσσερις μυστηριώδεις άνδρες που τους επιτέθηκαν και τους έδειραν. Η υπόθεση, αρχικά αντιμετωπίστηκε απο το τοπικό τμήμα Ακροπόλεως ως ληστεία, όμως στη συνέχεια λογω της σοβαρότητας ενημερώθηκαν τα κεντρικά της Ασφάλειας και έτσι, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων που διαθέτει εμπειρία στη διαχείρηση ευαίσθητων και σοβαρών υποθέσεων παρακολουθεί διακριτικά την ιστορία. 

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Η μαθήτρια που είναι γεννηθείσα το 2004 βρισκόταν στον πεζόδρομο της Ερμού μαζί με δυο φίλους της γεννηθέντες το 1993 και το 2003. Ξαφνικά, πετάχτηκε μπροστά της η 15χρονη και αφού την κοίταξε στα μάτια, έδωσε εντολή στους τέσσερις περίεργους άνδρες που στέκονταν πίσω της να επιτεθούν στο κοριτσάκι. Και το έκαναν. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λιγοστών διερχόμενων, όρμησαν πάνω της και άρχισαν να την δέρνουν ανελέητα ενώ προσπάθησαν και να την πνίξουν. Άγριο ξυλο έφαγαν και οι δύο φίλοι της μαθήτριας. Οι δραστες αμέσως μετά την πράξη τους εξαφανίστηκαν, μαζί με την εντολέα τους ενώ τα θύματα μετεφέρθησαν στο νοσοκομείο Ερυθρος Σταυρός για τις πρώτες βοήθειες. Στην κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα η 16χρονη περιέγραψε το σκηνικό και είπε οτι γνώριζε πολύ καλά την 15χρονη όμως όπως ισχυρίστηκε δεν μπορεί να φανταστει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την ακραία ενέργεια.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέος Κόσμος: Ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες- Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας

Αυτοκτονία έξω από το Ωδείο Αθηνών – Τον βρήκαν κρεμασμένο από τη γραβάτα του!

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα Rafale - Ψηφοφορία εξπρές στις 14 Ιανουαρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης