Γέμισαν κόσμο Φλοίσβος και Καβούρι παρά το lockdown - Οι πιο... τολμηροί έκαναν και βουτιές
Γέμισαν με κόσμο οι παραλίες σε Φλοίσβο και Καβούρι - Εκμεταλλεύονται τον καλό καιρό οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων και ξεχύθηκαν για παραλιακή σωματική άσκηση - Κοσμοπλημμύρα και στο ΟΑΚΑ - Παρενέβη η Αστυνομία
Κοσμοπλημμύρα που δεν θυμίζει καθόλου ότι έχουμε lockdown παρατηρείται από το πρωί στους παραλιακούς δρόμους της Αθήνας. Ο φακός του protothema.gr κατέγραψε δεκάδες Αθηναίους να ξεχύνονται στις παραλίες για μπάνιο με σύμμαχό τους την ηλιοφάνεια που επικρατεί από το πρωί σε όλο το λεκανοπέδιο. Στους δρόμους ξεχύθηκαν οικογένειες με ποδήλατα, ζευγάρια και ηλικιωμένοι που βγήκαν για απολαύσουν τον καλό καιρό.
Αρκετοί είναι και εκείνοι που προτίμησαν να αγοράσουν έναν καφέ στο χέρι και να τον απολαύσουν στον Φλοίσβο περπατώντας δίπλα στη θάλασσα.
Δείτε φωτογραφίες:
Κλείσιμο
Με κοσμο γέμισε και το ΟΑΚΑ, με το μέγεθος του πλήθους να είναι τέτοιο που προκάλεσε μέχρι και την επέμβαση της Αστυνομίας, ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις. Ανάλογη εικόνα επικράτησε και στο Καβούρι:
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία