Θρίλερ με την εξαφάνιση δυο Πακιστανών στον Δομοκό - Βρέθηκαν ματωμένα ρούχα κι ένα σκεπάρνι στην καλύβα τους

Θρίλερ με την εξαφάνιση δυο Πακιστανών στον Δομοκό - Βρέθηκαν ματωμένα ρούχα κι ένα σκεπάρνι στην καλύβα τους

Οι δυο νεαροί Πακιστανοί έχουν να δώσουν σημεία ζωής από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς - Ποιο είναι το βασικό σενάριο σύμφωνα με την αστυνομία

domokos
Υπόθεση θρίλερ σε εξέλιξη από το πρωί των Θεοφανείων, όταν ένας 42χρονος Πακιστανός ενημερωσε την αστυνομία για την περίεργη εξαφάνιση δυο νεαρών ομοεθνών του, ηλικίας περίπου 20 ετών, στην περιοχή του Παλαμά Δομοκού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δυο νεαροί διέμεναν σε μια καλύβα σε αγροτική περιοχή λίγο έξω από το χωριό, κοντά σε μια κτηνοτροφική μονάδα, όπου φέρεται ότι απασχολούνταν.

Οι δυο νεαροί Πακιστανοί έχουν να δώσουν σημεία ζωής από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα μαρτυρίες τους θέλουν να προμηθεύτηκαν μεγάλη ποσότητα τσίπουρου από καφενείο του χωριού.

Οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν τις έρευνες εντόπισαν ματωμένα ρούχα και κηλίδες αίματος μέσα στα πουρνάρια κοντά στην καλύβα. Ακόμη εντοπίστηκαν αίματα και σε ένα σκεπάρνι που ήταν μέσα στην καλύβα, όπου διέμεναν οι δυο Πακιστανοί. Επίσης από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι λείπει το ποδήλατο του ενός από τους δύο.

Όλα λοιπόν τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ένας σκότωσε τον άλλον και ο δράστης εξαφανίστηκε με το ποδήλατο, αφού ξεφορτώθηκε το πτώμα το οποίο κάπου «έκρυψε» για να μην γίνει άμεσα αντιληπτό.

Η αστυνομία ζήτησε την συνδρομή ειδικού σκύλου από την 1η ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του πτώματος, αφού ο σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ που ήδη βρίσκεται στην περιοχή και συμμετέχει στις έρευνες μαζί με πυροσβέστες και αστυνομικούς, δεν είναι εκπαιδευμένος στην ανεύρεση πτωμάτων, αλλά αγνοούμενων που είναι εν ζωή.

Ειδήσεις σήμερα

Οι εισβολείς του Καπιτωλίου: Ο κερασφόρος, ο hater της Πελόζι και ο... γελαστός κλέφτης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 52χρονος δραπέτης φυλακών

Ρωσία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από κατάρρευση πάγου σε καταρράκτη στην Καμτσάτκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης