Θεσσαλία: Οκτώ συλλήψεις για πόκερ και εννέα για... πρέφα!

Θεσσαλία: Οκτώ συλλήψεις για πόκερ και εννέα για... πρέφα!

Οι συλλήψεις έγιναν στα Φάρσαλα και στον Βόλο - Κανείς δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού

ImageHandler-4
Πήραν «φωτιά» οι... τράπουλες χωρίς το παραμικρό μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό στη Θεσσαλία και όχι μόνο για τυχερά παιχνίδια, αλλά και για τεχνικά, με αποτέλεσμα συνολικά 17 άτομα να βρεθούν με χειροπέδες και να τους επιβληθούν τα σχετικά διοικητικά πρόστιμα.

Στα Φάρσαλα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας έκαναν έλεγχο σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και έπιασαν στα πράσα οκτώ άτομα τα οποία έπαιζαν πόκερ, σε ένα παιχνίδι τη διεξαγωγή του οποίου είχε οργανώσει ένας από αυτούς. Κανένας δεν φορούσε μάσκες, ούτε φυσικά τηρούσαν τις αποστάσεις κι έτσι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Στο κατάστημα κατασχέθηκαν τρεις τράπουλες πλήθος μάρκες και 8.705 ευρώ, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα

Στον Βόλο, μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν σε ένα παράπηγμα που λειτουργούσε ως καφενείο τον 64χρονο υπεύθυνο και άλλα οκτώ άτομα ηλικίας, 30, 28, 39, 54, 40, 50, 48 και 47 χρόνων που έπαιζαν... πρέφα, παραβιάζοντας τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Σε βάρος του 64χρονου επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους υπόλοιπους 300 ευρώ και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου για παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, αλλά όχι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων καθώς η πρέφα θεωρείται τεχνικό παιχνίδι.

Ειδήσεις σήμερα

Οι εισβολείς του Καπιτωλίου: Ο κερασφόρος, ο hater της Πελόζι και ο... γελαστός κλέφτης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 52χρονος δραπέτης φυλακών

Ρωσία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από κατάρρευση πάγου σε καταρράκτη στην Καμτσάτκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης