Σπάρτη: Παρέλαβε ηρωίνη και έκρυβε αρχαία στο σπίτι του

Σπάρτη: Παρέλαβε ηρωίνη και έκρυβε αρχαία στο σπίτι του

Έκρυβε εκπλήξεις η σύλληψη του 50χρονου στον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Λακωνίας 

kionas
Έκρυβε εκπλήξεις η σύλληψη ενός 50χρονου στον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Λακωνίας στην Σπάρτη, όπου πήγε να παραλάβει ένα δέμα το οποίο περιείχε ηρωίνη βάρους 77,7 γραμμαρίων που θα μοιραζόταν με έναν 34χρονο συνεργό του.

Ο παραλήπτης του δέματος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Σπάρτης και Κορίνθου που είχαν πληροφορίες για την αποστολή του. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο συνεργός του στην κοινότητα του Δήμου Σπάρτης όπου κατοικεί και συνελήφθη και αυτός. Στο σπίτι του 50χρονου στη Σπάρτη, βρέθηκαν έξι γραμμάρια και επτά σπόροι κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, 25 ml μεθαδόνης, 34 κροτίδες και 76 φυσίγγια, ενώ κατασχέθηκαν στην κατοχή του και 3.310 ευρώ.

Sparti-arxaia-opla-narkwtika


Όμως, οι αστυνομικοί βρήκαν έκπληκτοι στο σπίτι του δράστη μια σπάθα του 1821 και ένα τμήμα μαρμάρινου κιονίσκου της Ρωμαϊκής περιόδου, το οποίο εξέτασε αρχαιολόγος που αποφάνθηκε ότι εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας και κατασχέθηκε για να παραδοθεί στην αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, που άσκησε σε βάρος τους διώξεις κατά περίπτωση για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί ειδών πυροτεχνίας και περί προστασίας αρχαιοτήτων.


Ειδήσεις σήμερα  

Εγκρίθηκε το εμβόλιο της AstraZeneca στη Βρετανία

Πολιτική κόντρα και δυσφορία για τους εμβολιασμούς κυβερνητικών και κρατικών στελεχών

Ο Νετανιάχου υποδέχτηκε στο Τελ Αβίβ τον πρώην κατάσκοπό του Ισραήλ στις ΗΠΑ (Βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης