Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και Πρωτοχρονιά με ήλιο - Νέα κακοκαιρία προ των πυλών

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και Πρωτοχρονιά με ήλιο - Νέα κακοκαιρία προ των πυλών

Αυξημένες για την εποχή θερμοκρασίες και υγρασία - Αστάθεια στα δυτικά, η κακοκαιρία επιδεινώνεται σε αυτές τις περιοχές παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ανήμερα - Αρκετό κρύο στα βόρεια ηπειρωτικά

kairos_protoxronias_eurokinssi
Νέο «κύμα» κακοκαιρίας αναμένεται μετά την Πρωτοχρονιά, με ψυχρή εισβολή και φαινόμενα στα δυτικά, ενώ ο χειμώνας  θα κάνει την εμφάνισή του με πολικό ψύχος από τα «Θεοφάνεια» και μετά, σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις.

Σήμερα Τρίτη, άστατος καιρός προβλέπεται στα δυτικά με πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή και καταιγίδες ενώ στην υπόλοιπη χώρα τα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα είναι περισσότερα. Θα υπάρχει υγρασία ενώ σημειώνονται αυξημένες για την εποχή θερμοκρασίες.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

-Λίγα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες κυρίως στα δυτικά τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο

θερμοκρασία θα κυμαίνεται επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή

-Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ

Δείτε βίντεο με τη σημερινή πρόγνωση του καιρού -  Νέα κακοκαιρία από το Σαββατοκύριακο

Κλείσιμο
Δείτε χάρτες με την πρόγνωση του καιρού ανήμερα την Πρωτοχρονιά
kairos_protoxronia_emy_krio_xeimonas_kakokairia

kairos_protoxronia_emy
Κακοκαιρία από τα δυτικά - Δείτε χάρτες
kakokaria_ditika_protoxronia

protoxronia_animera

kairos_kakokairia_meta_tin_protoxronia
Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση των επόμενων ημερών 
Τετάρτη 30-12-2020


Στα δυτικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και από τις απογευματινές ώρες στα νησιά του βορείου Ιονίου και την Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με λίγες τοπικές βροχές στα βόρεια και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη 31-12-2020

Στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα δυτικά και από το απόγευμα στα βορειοανατολικά καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
kairos_paramoni_protoxronias_emi


Παρασκευή 01-01-2021

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στα δυτικά και νότια. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Σάββατο 02-01-2021

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ειδήσεις σήμερα:

Σχολεία: Πότε θα ανοίξουν - Διχασμένα τα μέλη της επιτροπής

Ποιο 2020; O Nοστράδαμος προβλέπει ότι το 2021 θα είναι καταστροφική χρονιά

Κύκνος που θρηνούσε το ταίρι του στις ράγες «καθήλωσε» πάνω από 20 τρένα στη Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης