Με μία συνηθισμένη… Κυριακή και όχι με καθημερινή, μοιάζει η Δευτέρα στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης όπου πλήθος κόσμου εκμεταλλεύεται το λαμπερό ήλιο για να κάνει μία βόλτα ή να αθληθεί.
Το γεγονός ότι η παραλία έχει γεμίσει κόσμο από το ύψος του Μεγάρου Μουσικής μέχρι το λιμάνι, οδήγησε την αστυνομία να χρησιμοποιήσει περιπολικό για να κάνει χρήση του ηχητικού μηνύματος κατά του συνωστισμού.
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το περιπολικό ξεκίνησε από το ύψος του λευκού Πύργου και πέρασε από τα σημεία στα οποία ο κόσμος συνηθίζει να κάθεται κατά παρέες, όπως στις ομπρέλες του Ζoγγολόπουλου, υπενθυμίζοντας πώς ο συνωστισμός… απαγορεύεται.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.