Χαλκίδα: Έτσι έπιασαν τον δολοφόνο του επιχειρηματία στη Μεσαρά

Χαλκίδα: Έτσι έπιασαν τον δολοφόνο του επιχειρηματία στη Μεσαρά

Ο 28χρονος δράστης που εντοπίστηκε στην Κρήτη, έφτασε στο νησί και αναζητούσε δουλειά 

drastes
Αποτελεσματική αποδείχθηκε η εισαγγελική διάταξη για την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας των δολοφόνων του επιχειρηματία Νίκου Τσακανίκα, καθώς κάποιος αναγνώρισε τον έναν από αυτούς στην περιοχή της Μεσαράς όπου κρυβόταν!

Αμέσως, ενημέρωσε την τοπική Αστυνομία, οι άνδρες της οποία ξεκίνησαν αναζητήσεις με την φωτογραφία του στα χέρια και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 28χρονο Σύρο Μπαϊμάν Άισα, ενώ περπατούσε στον δρόμο από τους Αγίους Δέκα προς τις Μοίρες μαζί με έναν ομοεθνή του ο οποίος επίσης συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία. Ως αργά την Κυριακή, οι αστυνομικοί ερευνούσαν το σπίτι ενός ακόμη αλλοδαπού ο οποίος τους φιλοξενούσε στην περιοχή Βαγιωνιά, χωρίς να αποκλείεται να κατηγορηθεί και αυτός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος Σύρος κατάφερε να φτάσει στην Κρήτη αμέσως μετά την δολοφονία, πριν ακόμη δοθούν οι φωτογραφίες του στην δημοσιότητα και αναζήτησε δουλειά ως εργάτης γης στους ελαιώνες, σύμφωνα με το creta24.gr. Ο νεαρός αλλοδαπός οδηγείται σήμερα στην Χαλκίδα για να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Παράλληλα, αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να εκδοθεί στην Ελλάδα ο 46χρονος ομοεθνής συνεργός του Γιουσέφ Χουράν που είχε συλληφθεί στην Ολλανδία ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατί ο χαμηλός αριθμός των κρουσμάτων των ημερών δεν είναι αντιπροσωπευτικός της πανδημίας

Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση στη δομή ανήλικων μεταναστών στο Ωραιόκαστρο

Ποιοι θα δουν αύξηση στο μισθό από την Πρωτοχρονιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης