Διέρρηξε οκτώ μαγαζιά, τα δυο του ίδιου ιδιοκτήτη

Διέρρηξε οκτώ μαγαζιά, τα δυο του ίδιου ιδιοκτήτη

Έκλεβε από τενεκέδες με λάδι μέχρι… ψαλίδια και πιστολάκια κομμωτικής

44052083_xl
Από τενεκέδες με λάδι μέχρι… ψαλίδια και πιστολάκια κομμωτικής έκλεβε ένας Έλληνας διαρρήκτης από τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που έβαζε στο μάτι στην Πάτρα. Η δράση του πήρε τέλος όταν παραβίασε δύο καταστήματα του ίδιου ιδιοκτήτη.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας όταν, μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του που πρόλαβε να διαφύγει, διέρρηξαν τα δυο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του επιχειρηματία και άρπαξαν από μέσα συνολικά6.500 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και τέσσερις κινητές συσκευές, συνολικής αξίας 800 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τις τελευταίες δυο εβδομάδες οι δυο διαρρήκτες είχαν μπουκάρει σε άλλες έξι επιχειρήσεις και συγκεκριμένα σε δυο καταστήματα ενδυμάτων, ένα γραφείο ανελκυστήρων, ένα κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής, ένα καφενείο και ένα κομμωτήριο και έκλεψαν συνολικά 154 ευρώ, ένα λάπτοπ, αθλητικά ενδύματα, ένα μηχάνημα POS, δυο τηλεοράσεις, μια συσκευή ηλεκτροκόλλησης, δυο τενεκέδες ελαιόλαδο και είδη κομμωτηρίου.

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τον συνεργό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης