Η ομάδα της bwin πήρε… πρωτάθλημα στην κοινωνική συνεισφορά!

Η ομάδα της bwin πήρε… πρωτάθλημα στην κοινωνική συνεισφορά!

Η ομάδα της bwin χάρισε σε παιδιά και οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά από τον κορωνοϊό περισσότερους από 1500 λόγους για να χαμογελούν!

bwin-XMAS-εθελοντικη-δραση-1_2

Συνήθως, οι πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δεν «αγγίζουν» τους εργαζόμενους σε μια εταιρεία, η οποία αποφασίζει να συνεισφέρει στην κοινωνία με τον τρόπο που μπορεί. Επίσης, συχνά, οι πρωτοβουλίες που λαμβάνονται είναι περιορισμένες και αρκετές φορές γίνονται περισσότερο για την προβολή, παρά για την ουσία του θέματος. Η bwin καταφέρνει να διαφοροποιηθεί και στους δύο αυτούς «κανόνες», χαράζοντας τον δικό της, ξεχωριστό δρόμο προς την κοινωνική συνεισφορά και βάζοντας στο παιχνίδι και την ομάδα της.

H χρονιά που ολοκληρώνεται έκρυβε πολύ μεγάλες προκλήσεις για όλους και η bwin προσάρμοσε αμέσως το πρόγραμμά της προς αυτή την κατεύθυνση. Υποστηρίζοντας κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν περισσότερο από την πανδημία, πάντα σε συνεργασία με Οργανισμούς με αναγνωρισμένο έργο, βρέθηκε στοχευμένα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.  Έτσι, η φετινή δράση των ανθρώπων της ήταν προσανατολισμένη σε αυτόν τον σκοπό. Η ομάδα έβαλε έναν διαφορετικό στόχο, τον οποίο και έφερε εις πέρας! Συγκέντρωσε και παρέδωσε περήφανα στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» πάνω από 1,5 τόνο τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής για παιδιά και οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά από τον κορωνοϊό.

bwin-XMAS-εθελοντικη-δραση-MAIN_2


Την περίοδο αυτή βρέθηκαν σε δεινή οικονομική κατάσταση πάρα πολλοί άνθρωποι. Γονείς οι οποίοι στήριζαν τις οικογένειες τους με μεροκάματα, καθώς και μονογονεϊκές οικογένειες, έχουν μείνει χωρίς εισόδημα λόγω της κρίσης του COVID-19 και αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Έτσι, η ομάδα της bwin, εμπνευσμένη από τις στοχευμένες πρωτοβουλίες του brand για έμπρακτη υποστήριξη στην κοινωνία, φόρεσε τη στολή του Άγιου Βασίλη για κάποιους συμπολίτες μας σε ανάγκη, φροντίζοντας ώστε να εξασφαλίσουν σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές τα απαραίτητα εφόδια για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε με μερικές τσάντες από ψώνια και ένα κουτί για προϊόντα στα γραφεία της bwin. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το κουτί είχε γεμίσει ασφυκτικά, ενώ ολόκληρος ο διάδρομος δεν ήταν αρκετός για να χωρέσει τις τσάντες αγάπης απ’ όλα τα μέλη της ομάδας. Σύντομα, έγινε αντιληπτό ότι με την συνεισφορά όλων το φράγμα του ενός τόνου μπορούσε να σπάσει. Τελικά ό πήχης ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά, καθώς ξεπεράστηκαν και τα 1500 κιλά, με τα γραφεία να γεμίζουν από προϊόντα και το ανθρώπινο δυναμικό να χαμογελά, κατανοώντας πλήρως την αξία της προσφοράς και τη σημασία του επιτεύγματος για τόσους συνανθρώπους μας, που αυτές τις γιορτές θα έχουν περισσότερους από 1500 λόγους για να χαμογελούν. Το δικό τους δώρο προς αυτούς τους ανθρώπους, θα το θυμούνται για πάντα.

Η ομάδα της bwin ενημερώνεται συνεχώς για τις πολυεπίπεδες δράσεις κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιεί το διεθνές brand, το οποίο τιμήθηκε άλλωστε με το βραβείο Social Responsible Sportsbook of the Year στα διεθνή βραβεία SBC. Σε κάθε ευκαιρία, η ομάδα βάζει το δικό της λιθαράκι. Τα περσινά Χριστούγεννα, τα μέλη της πάλεψαν κατά της σπατάλης φαγητού και συγκέντρωσαν οι ίδιοι εκατοντάδες κιλά φρέσκα αξιοποιήσιμα φρούτα και λαχανικά που θα έμεναν αδιάθετα από λαϊκές αγορές της Αθήνας και με τον τρόπο αυτό προσφέρθηκαν σε ιδρύματα. Φέτος, γέμισαν τα γραφεία με προϊόντα για εκείνους που περνούν δύσκολες γιορτινές μέρες. Την επόμενη χρονιά, η συμβολή τους θα είναι και πάλι καθοριστικής σημασίας.

Συνολικά, η bwin βρέθηκε τις ημέρες της Χριστουγεννιάτικης περιόδου δίπλα σε περισσότερα από 800 παιδιά, μοναχικούς αλλά και ηλικιωμένους, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την υποστήριξη όσων βρίσκονται σε ανάγκη. Αυτή, άλλωστε, θα είναι και η «πυξίδα» με την οποία όλοι στην bwin θα πορευτούν και στο 2021, φροντίζοντας να επιστρέψουν στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που δείχνει στο brand.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης