Στα χέρια της Αστυνομίαςγια άλλη μια φορά ο... recordman των συλλήψεων. Μοιάζει απίστευτο αλλά ο 34χρονος απο τη Χαλκίδα, έχει πιαστεί μέσα σε μια δεκαετια ούτε μία, ούτε δύο αλλα 77 φορές! Η πρώτη του σύλληψη ήταν την 1η Φεβρουαρίου του 2011 για κλοπή και η τελευταία στις 18:15 το απογευμα της Πέμπτης στη Χαλκοκονδύλη με 7 γραμμάρια ηρωίνης.
Ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν έβλεπαν στον φάκελο του πόσες φορές έχει πιαστεί για κλοπές και ναρκωτικά. Η σύλληψη του έρχεται σε μια περίοδο όπου η μικροεγκληματικότητα στο κέντρο δεν λέει να κοπάσει και ειδικά στην περιοχή των Εξαρχείων όπου το τελευταίο δίμηνο έχουν αποσπαστεί απο το Τμήμα σε άλλες υπηρεσίες 6 αστυνομικοί, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει μόλις δέκα ατομα.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.