Κόρινθος: Ανήλικη έκλεβε προϊόντα από σούπερ μάρκετ και αλλού έκλεβαν πορτοκάλια!

Κόρινθος: Ανήλικη έκλεβε προϊόντα από σούπερ μάρκετ και αλλού έκλεβαν πορτοκάλια!

Οι νεαρές δράστιδες συνελήφθησαν - Από αγρόκτημα άρπαξαν μεγάλες ποσότητες πορτοκαλιών

peripoliko-astynomia-ena
Παριστάνοντας τις πελάτισσες μπήκαν σε ένα σούπερ μάρκετ στο Κιάτο Κορινθίας δύο Ελληνίδες, μια 26χρονη και μια ανήλικη, αλλά έκρυβαν στις τσάντες τους περισσότερα προϊόντα από όσα έβαζαν στο… καλάθι για να πάνε στο ταμείο!

Οι υπάλληλοι του καταστήματος αντιλήφθηκαν ότι είχαν κρύψει αρκετές συσκευασίες και τις εμπόδισαν να διαφύγουν, ενώ κάλεσαν αστυνομικούς του τμήματος Σικυωνίων, οι οποίοι έκαναν έλεγχο στις δύο γυναίκες και βρήκαν τα κλεμμένα εμπορεύματα. Οι δράστιδες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Έκλεβαν πορτοκάλια από κτήμα στην Κόρινθο

Στα πράσα έπιασε ο ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων τους τρεις Έλληνες που είχαν τρυπώσει στην ιδιοκτησία του και έκλεβαν μεγάλες ποσότητες από πορτοκάλια, αλλά εκείνοι κατάφεραν να διαφύγουν με τη λεία τους.

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και έσπευσαν στην περιοχή άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν δύο από τους δράστες ηλικίας 50 και 30 χρόνων που είχαν μαζί τους τα κλεμμένα προϊόντα. Στη συνέχεια, προσήχθησαν στην Ασφάλεια ενώ αναζητείται ο 40χρονος συνεργός τους που πρόλαβε να εξαφανιστεί.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Σκέψεις για τοπικά lockdown πριν τις γιορτές - Στο τραπέζι νέα μέτρα για να αποφευχθεί ένα τρίτο κύμα πανδημίας

Κορωνοϊός: «Φως στην άκρη του τούνελ» από τη μείωση των κρουσμάτων - Στο «κόκκινο» ο αριθμός των διασωληνωμένων

Καβάλα: Σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση για τον 42χρονο επιχειρηματία - «Χτυπήθηκε πισώπλατα!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης