Καρδίτσα: Από ένα σούπερ μάρκετ έκλεβε αλκοόλ και από άλλο... μεζεδάκια!

Καρδίτσα: Από ένα σούπερ μάρκετ έκλεβε αλκοόλ και από άλλο... μεζεδάκια!

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας

peripoliko_eurokinissi3
Γλεντοκοπούσε χωρίς να ξοδεύει χρήματα ένας άνδρας, ο οποίος έκλεβε συστηματικά οινοπνευματώδη ποτά από ένα συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ στην Καρδίτσα, αλλά φρόντιζε να «βουτάει» τα... συνοδευτικά και τα υπόλοιπα μεζεδάκια από ένα άλλο κατάστημα της πόλης!

Ο... «μακρυχέρης» πελάτης συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που ειδοποιήθηκαν από τους υπαλλήλους ενός σούπερ μάρκετ ότι είχε κλέψει τρεις φιάλες αλκοολούχου ποτού. Όμως, κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και διάφορα άλλα προϊόντα που αποδείχθηκε ότι είχε λίγη ώρα νωρίτερα από άλλο κατάστημα!

Στην προανάκριση που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια, μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι από το πρώτο σούπερ μάρκετ είχε κλέψει σταδιακά και άλλα προϊόντα από τις αρχές του μήνα! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ' εξακολούθηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

Συλλήψεις και σε Γρεβενά και Κόρινθο

Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη στην πόλη των Γρεβενών από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 53χρονος αλλοδαπός, το απόγευμα της Δευτέρας. Το μεσημέρι της ιδίας ημέρας είχε κλέψει διάφορα είδη από ένα σούπερ μάρκετ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο κατάστημα ενώ ο 53χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών κατηγορούμενος για κλοπή.

Σε ένα κατάστημα ενδυμάτων στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Κορίνθου μπήκε ξαφνικά το απόγευμα της Τρίτης μια παρέα τεσσάρων ανηλίκων Ρομά, οι οποίοι άρπαξαν δυο σακούλες με ρούχα και τράπηκαν σε φυγή! Όμως, εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού και σε βάρος των γονέων τους για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα στη Λάρισα

Κεραμέως: Δεν θα συμμετέχουν στο μάθημα οι μαθητές που δεν φορούν μάσκα

Δωρεάν μάσκες στους τουρίστες της Σαντορίνης από τον Δήμο Θήρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης